Πρόσωπο των ημερών είναι ο Άρης Σερβετάλης μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» καθώς δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.
Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μετά τον ντόρο που έχει προκληθεί συνάντησε για πρώτη φορά τον ηθοποιό.
Ο Άρης Σερβετάλης ήταν ιδιαίτερα ευγενικός με τη δημοσιογράφο που τον περίμενε για ώρες έξω από το σπίτι του, της έδωσε ένα μανταρίνι και στη συνέχεια ευχήθηκε καλή επιτυχία στον σκηνοθέτη του «Ρινόκερου», Γιάννη Κακλέα. Πάντως στο πρόσωπό του είναι εμφανής η έκπληξη με την κίνηση της δημοσιογράφου να κάθεται και να τον περιμένει!
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.