Κέιτ Γουίνσλετ: Ξέρω ορισμένους γκέι ηθοποιούς που κρύβουν τη σεξουαλικότητά τους για να σώσουν την καριέρα τους

Κέιτ Γουίνσλετ: Ξέρω ορισμένους γκέι ηθοποιούς που κρύβουν τη σεξουαλικότητά τους για να σώσουν την καριέρα τους

«Μου έρχονται στο μυαλό τουλάχιστον τέσσερις ηθοποιοί που κρύβουν τη σεξουαλικότητά τους», λέει η δημοφιλής ηθοποιός

kate_2
Η Κέιτ Γουίνσλετ αναφέρει ότι οι γκέι ηθοποιοί φοβούνται να αποκαλύψουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα, λέγοντας ότι γνωρίζει «τουλάχιστον τέσσερις» που... κρύβονται προκειμένου να σώσουν την καριέρα τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Sun, αναφέρει: «Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τον αριθμό των ηθοποιών που ξέρω -μερικοί γνωστοί, μερικοί άγνωστοι- που φοβούνται ότι αν αποκαλυφθεί η σεξουαλική τους ταυτότητα, αυτό θα αποτελέσει εμπόδιο στο να υποδυθούν στρέιτ ρόλους».







Η Κέιτ Γουίνσλετ, μάλιστα, πιστεύει ότι το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στους άντρες. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ένας «πολύ γνωστός» αμφιφυλόφιλος ηθοποιός συμβουλεύτηκε να μην μιλήσει για τη σεξουαλικότητά του.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, λέει στη «Sunday Times»: «Ένας πολύ γνωστός ηθοποιός έχει έναν Αμερικανό ατζέντη που του είπε: "Καταλαβαίνω ότι είσαι αμφιφυλόφιλος. Δεν θα το δημοσιοποιούσα"».

«Μου έρχονται στο μυαλό τουλάχιστον τέσσερις ηθοποιοί που κρύβουν τη σεξουαλικότητά τους», συνεχίζει. «Είναι επώδυνο. Επειδή φοβούνται να μην αποκαλυφθούν».

ammonite-kate-winslet-saoirse-ronan
Στην ταινία Ammonite η Κέιτ Γουίνσλετ υποδύεται τη γνωστή βρετανίδα παλαιοντολόγο Μαίρη Άνινγκ σε μια ιστορία που διαδραματίζεται στις αρχές του 19ου αιώνα, όταν για ένα διάστημα αυτή ανέλαβε να προσέχει μια νεαρή εύπορη Λονδρέζα, με την οποία ζουν έναν έρωτα.


Η ηθοποιός, μάλιστα, ισχυρίζεται ότι υπάρχει «κριτική, διάκριση και ομοφοβία» στη βιομηχανία του κινηματογράφου, προσθέτοντας ότι η κοινότητα LGBTQ «χρειάζεται το δικό της κίνημα», αντίστοιχο του #MeToo.

«Το Χόλιγουντ πρέπει να αφήσει πίσω του αυτή τη λογική. "Μπορεί να παίξει τον στρέιτ, εφόσον είναι γκέι";», λέει. «Θα έπρεπε να είναι παράνομο. Δεν μπορείτε να πιστέψετε πόσο διαδεδομένο είναι».


Ειδήσεις σήμερα:

«Ελ. Βενιζέλος»: Συνελήφθη 33χρονος που προσπάθησε να περάσει κοκαΐνη στη χώρα

Με click away πουλούσε «μαϊμούδες» από το σπίτι του στη Βόρεια Ελλάδα

Υπευθυνότητα και σύνεση ζητά το Μαξίμου από τους εμπόρους Θεσσαλονίκης, Αχαΐας και Κοζάνης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης