Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Διεκδικούν τον μάνατζερ της Νικόλ Σέρζινγκερ ως προσωπικό τους σύμβουλο

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Διεκδικούν τον μάνατζερ της Νικόλ Σέρζινγκερ ως προσωπικό τους σύμβουλο

Ο Όλι Άιλινγκ έχει μια λαμπρή καριέρα ως προσωπικός σύμβουλος και μάνατζερ - Εκτόξευσε την περιουσία της Νικόλ Σέρζινγκερ και στην ίδια επιτυχία στοχεύει και το ζευγάρι των Σάσσεξ

harry_meghan
Τον μάνατζερ της frontwoman των Pussycat Dolls, Νικόλ Σέρζινγκερ, έχουν «βάλει στο μάτι» ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετά την απόφασή τους να ενισχύσουν το δυναμικό της εταιρείας Archewell Foundation.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, το ζευγάρι αναζητά έναν προσωπικό σύμβουλο για την διαχείριση της εταιρείας τους και ο Όλι Άιλινγκ είναι ο πλέον κατάλληλος, αν αναλογιστεί κανείς την ξαφνική επάνοδο της Νικόλ Σέρζινγκερ την τελευταία επταετία, που συνεργάζεται μαζί του. Να σημειωθεί πως μετά την συνεργασία τους, η περιουσία της Σέρζινγκερ ανέρχεται στα 10 εκατ. δολάρια. 



Ο Όλι έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επιστροφή της Νικόλ, αφού η ίδια είχε εξαφανιστεί μετά την διάλυση του συγκροτήματος. Ο μάνατζερ της φρόντισε για την θέση της στην κριτική επιτροπή του αμερικανικού X-Factor, καθώς και στο promotion της εταιρείας γαλακτοκομικών ειδών Muller. Η πρώην τραγουδίστρια συμμετείχε σε όλα τα διαφημιστικά σποτ για τη νέα σειρά γιαουρτιών, που έγιναν τελικά εξαιρετικά δημοφιλή στο κοινό και την έκαναν «το πρόσωπο της εταιρείας».

Nicole Scherzinger - Muller Simply Bliss Advert
Κλείσιμο


«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ θέλουν μία ακόμα καλύτερη διαχείριση από την Νικόλ. Χτίζουν σιγά-σιγά μία τεράστια αυτοκρατορία και σίγουρα θέλουν μαζί τους τον καλύτερο επαγγελματία» , αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στην Sun και σίγουρα κάτι τέτοιο δεν είναι παράλογο, αφού πλέον προσπαθούν να επεκτείνουν με κάθε τρόπο τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, αφού το Παλάτι διέκοψε κάθε οικονομική ενίσχυση, όταν εκείνοι παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Μέσα στις αρμοδιότητες του μάνατζερ, θα συμπεριλαμβάνεται η διαχείριση των πρόσφατων συνεργασιών του ζευγαριού με το Netflix και το Spotify, καθώς αυτές αποτελούν τις κύριες πηγές εσόδων του ζευγαριού, με ποσά που ανέρχονται στα 71 εκατ. δολάρια και 18 εκατ. δολάρια αντιστοίχως.



Aκούγεται μάλιστα, πως η αρχική ιδέα για την πρόσληψη του Όλι Άιλινγκ προέρχεται από την Μέγκαν Μαρκλ, η οποία είναι μεγάλη θαυμάστρια της Νικόλ Σέρζινγκερ και έχει μάλιστα αρκετές επαφές με προσωπικότητες του Χόλιγουντ, που την έφεραν σε επαφή με τον μάνατζερ.


Ειδήσεις σήμερα: 

Αμερικανίδα αθλήτρια στίβου βρέθηκε θετική σε τεστ για στεροειδή - «Έφταιγε ένα μπουρίτο» επιμένει!

Νεκρή στα 65 της η ηθοποιός Λίζα Μπέινς - Έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη

Οι περίπλοκες σχέσεις του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης