Μέγκαν Μαρκλ: Δωρίζει 2.000 αντίτυπα του βιβλίου της «The Bench»

Μέγκαν Μαρκλ: Δωρίζει 2.000 αντίτυπα του βιβλίου της «The Bench»

Για την στήριξη των κοινοτήτων, που δουλεύουν με μαθητές και οικογένειες - Δωρίζει τα βιβλία της με σκοπό να αναδείξει την ανάγκη των παιδιών για στήριξη μετά από την δύσκολη χρονιά που πέρασε με την πανδημία

markle
Η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσε μέσω του Archwell Foundation την δωρεά 2 χιλιάδων αντίτυπων του βιβλίου της με τίτλο «The Bench», που κυκλοφόρησε επίσημα αυτή την εβδομάδα.

Το βιβλίο της, που είναι αφιερωμένο στην ξεχωριστή σχέση μεταξύ μπαμπά και γιου, θα διατεθεί δωρεάν σε βιβλιοθήκες, σχολεία, κοινοτικά κέντρα και οργανισμούς, που ασχολούνται με οικογένειες στην Αμερική. Η δούκισσα του Σάσσεξ -όπως υπογράφει και στο βιβλίο της- εμπνεύστηκε από τον δεσμό, που έχει αναπτύξει ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι με τον 2χρονο γιο τους, Άρτσι.



«Η δούκισσα και ο οργανισμός Archewell έχουν την στήριξη του εκδότη για να μοιράσουν δωρεάν δύο χιλιάδες αντίτυπα. Μετά από ένα χρόνο προκλήσεων άνευ προηγουμένων για τους μαθητές και τις οικογένειες τους παντού, η δούκισσα πιστεύει ότι ο δρόμος μπροστά μας πρέπει να περιλαμβάνει προσοχή όσον αφορά την ευεξία και την φροντίδα των κοινοτήτων μέσω παιδείας, φαγητού, αλλά και συναισθηματικής και ψυχικής στήριξης», έγραφε η επίσημη ανακοίνωση του οργανισμού.

Κλείσιμο


Το παιδικό βιβλίο της Μέγκαν Μαρκλ παρουσιάζει και αναλύει τους διαφορετικούς τύπους μπαμπάδων, καθώς και τις σχέσεις τους με τους γιους τους. Ως παραδείγματα, έχει θέσει τρεις μπαμπάδες. Ο πρώτος είναι στρατιωτικός, που μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά, γυρνάει σπίτι και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να αγκαλιάσει και να πετάξει ψηλά το παιδί του, που γελά ενθουσιασμένο. Ο δεύτερος μπαμπάς φοράει ροζ ασορτί φούστα με τον γιο του και οι δυο τους τραβούν φωτογραφίες, ποζάροντας με τα πόδια τους στον αέρα, ενώ ο τρίτος κάθεται σε ένα παγκάκι κρατώντας τρυφερά τον γιο του.



Λέγεται ότι η δούκισσα του Σάσσεξ είχε γράψει ένα ποίημα στον πρίγκιπα Χάρι για την Ημέρα του Πατέρα, από το οποίο και εμπνεύστηκε πολλές από τις εικόνες, που περιγράφει μέσα στο βιβλίο. Την επιμέλεια και την εικονογράφηση έχει αναλάβει ο Κρίστιαν Ρόμπινσον.


Ειδήσεις σήμερα: 

Ραντεβού Μητσοτάκη - Ερντογάν στις Βρυξέλλες: Με ανοιχτή ατζέντα και κόκκινες γραμμές

Αποκλειστικό: Η απόφαση που ξεμπλοκάρει τις αποζημιώσεις Covid για τις υπεκμισθώσεις ενοικίων

Εμβολιασμοί: Τα σενάρια για «προνόμια» και υποχρεωτικότητα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης