Αντζελίνα Τζολί - Τζόνι Λι Μίλερ: Άλλη μία επανασύνδεση μετά τους Bennifer;

Αντζελίνα Τζολί - Τζόνι Λι Μίλερ: Άλλη μία επανασύνδεση μετά τους Bennifer;

Μετά την έντονη δικαστική διαμάχη με τον Μπραντ Πιτ, η Αντζελίνα Τζολί επισκέπτεται τον πρώην σύζυγό της με ένα μπουκάλι κρασί - Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για έναν χρόνο - Η θυελλώδης σχέση τους στα '90ς είχε απασχολήσει πολύ τα media

jolie
Μετά τον Μπεν Άφλεκ και την Τζένιφερ Λόπεζ, ένα ακόμα ζευγάρι έρχεται να ταράξει τα νερά του Χόλιγουντ με φήμες για μία πιθανή επανασύνδεση. Ο λόγος για τους Αντζελίνα Τζολί και Τζόνι Λι Μίλερ.

Στις 4 Ιουνίου ο ηθοποιός έκλεισε τα 46 και όπως όλα δείχνουν δεν ήθελε να περάσει μόνος του τα γενέθλιά του. Οι κάμερες εντόπισαν την Αντζελίνα να μπαίνει στο διαμέρισμά του κρατώντας μαζί με την τσάντα της και ένα μπουκάλι ακριβό κρασί.



Η ηθοποιός ήταν ντυμένη απλά, με ένα μακρύ παλτό, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ήταν μόνη της και όχι με προστασία. Όπως δήλωσαν μάρτυρες, η Τζολί έφυγε από το σπίτι του σχεδόν 3 ώρες αργότερα.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί κατά τα γυρίσματα της ταινία «Hackers» το 1995, όπου πρωταγωνιστούσαν και οι δύο, ενώ τον Μάρτιο του 1996 παντρεύτηκαν. Ο γάμος τους τότε είχε συζητηθεί έντονα, καθώς ήρθε πολύ σύντομα, μόλις έξι μήνες μετά την γνωριμία τους.



Μάλιστα, έγινε πρωτοσέλιδο μετά από μία «ακραία» πράξη της ηθοποιού. Λέγεται πως η 20χρονη τότε Τζολί, είχε χρησιμοποιήσει το αίμα της για να γράψει το όνομα του Τζόνι Λι Μίλερ σε ένα λευκό μπλουζάκι, που φόρεσε στην γαμήλια τελετή. Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους γιατί έκανε κάτι τέτοιο, εκείνη απάντησε: «Πρέπει πάντα να θυσιάζεσαι λίγο, για να το κάνεις να αξίζει περισσότερο».

Κλείσιμο
jolie_miller


Η ευτυχία τους τελικά δεν κράτησε για πολύ, αφού χώρισαν τον Σεπτέμβρη του 1997, λόγω της απόστασης που υπήρχε τότε ανάμεσα τους εξαιτίας των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων. Μένει να δούμε, λοιπόν, αν αυτή είναι μία δεύτερη ευκαιρία για την σχέση τους ή απλά «μία φιλική συνάντηση».






Ειδήσεις σήμερα: 

Ραντεβού Μητσοτάκη - Ερντογάν στις Βρυξέλλες: Με ανοιχτή ατζέντα και κόκκινες γραμμές

Αποκλειστικό: Η απόφαση που ξεμπλοκάρει τις αποζημιώσεις Covid για τις υπεκμισθώσεις ενοικίων

Εμβολιασμοί: Τα σενάρια για «προνόμια» και υποχρεωτικότητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης