Ούρσουλα Κορμπερό: Δημοσίευσε νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα του 5ου κύκλου του «La Casa de Papel»
Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί - Ο 5ος κύκλος αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο
Πέννυ Λουπάκη
ΗΟύρσουλα Κορμπερό έδωσε στους θαυμαστές της μία πρώτη γεύση από τον πέμπτο κύκλο της σειράς «La Casa de Papel», μέσω μίας ανάρτησης της στο Instagram.
Η τηλεοπτική Tokio μοιράστηκε στο λογαριασμό της μία φωτογραφία της εν ώρα γυρισμάτων, όπου φαίνεται να είναι οπλισμένη με όλα τα εφόδια. Στη λεζάντα της εικόνας η ηθοποιός αναφέρει στα Ισπανικά: «Ω Θεέ μου, θα φρικάρετε με τον πέμπτο κύκλο».
Τα likes έχουν ήδη ξεπεράσει τα 3εκατ., ενώ η πρωταγωνίστρια της σειράς ενέτεινε με τη φωτογραφία της την ανυπομονησία του κόσμου για τα νέα επεισόδια.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την επίσημη ιστοσελίδα του Netflix, τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί και η σειρά βρίσκεται στη διαδικασία του post production. Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά εκτιμάται ότι θα είναι στα μέσα Σεπτεμβρίου ή τον Οκτώβριο.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.