Οι ισχυρές χιονοπτώσεις σε ορισμένα σημεία της Αττικής άφησαν πολλά σπίτια χωρίς ρεύμα, νερό, θέρμανση και τηλέφωνο με αποτέλεσμα πολλοί συμπολίτες μας να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους μέχρι οι βλάβες να αποκατασταθούν. Ανάμεσα σε αυτούς και η Αννίτα Πάνια.
Η παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει φτάσει στα όριά της με αυτή την κατάσταση για αυτό και αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μέσω της ανάρτησης αυτής η Αννίτα Πάνια εκφράζει τον εκνευρισμό της για την κατάσταση που επικρατεί.
«Τρίτη νύχτα χωρίς θέρμανση, ρεύμα, νερό και τηλέφωνο για χιλιάδες σπίτια και νοικοκυριά λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης επειδή χιόνισε δυο μέρες! Δημαρχαίοι, δεδδηαίοι και λοιποί νταραβεριτζήδες μπράβο! Κάνατε τους πολίτες χιονοπρόσφυγες και πετάτε το μπαλάκι ο ένας στον άλλο. Καμία σαφής απάντηση, καμία σαφής πληροφορία. Αλήθεια τι θα μας συνέβαινε αν χιόνιζε τρεις ή τέσσερις ημέρες άραγε; Πόσο χαβαλές αυτή η χώρα»;
Ξέρετε εκείνη τη στιγμή που ψάχνετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων και αναρωτιέστε "μήπως προτιμά άλλο χρώμα; Μήπως έχει ήδη αυτό το μοντέλο; Μήπως του αρέσει κάτι τελείως διαφορετικό;" Φέτος, υπάρχει μια λύση που κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις... περιττές!