Big Brother - Δίδυμοι Βαρουξή: Σάλος από την αποκάλυψη ότι πήγαν με την ίδια κοπέλα, που δεν γνώριζε ποιος είναι ποιος!

Big Brother - Δίδυμοι Βαρουξή: Σάλος από την αποκάλυψη ότι πήγαν με την ίδια κοπέλα, που δεν γνώριζε ποιος είναι ποιος!

Τι απαντούν οι ίδιοι μετά τις έντονες αντιδράσεις - Το άγριο ξέσπασμα του Αλέξανδρου Μπουρδούμη για την «ομολογία» ότι πήγαν με την ίδια κοπέλα, χωρίς να της αποκαλύψουν ότι συνευρέθηκε και με τους δύο

Varouxides
Τους δίδυμους Χρήστο και Παναγιώτη Βαρουξή το τηλεοπτικό κοινό τους γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή τους στο Big Brother. Χθες τα δύο αδέρφια βρέθηκαν φιλοξενούμενα στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη στη «Φωλιά των Κου Κου».

Μια ερώτηση που τέθηκε από τους παρουσιαστές της εκπομπής ήταν αρκετή για να προκαλέσει αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια για τα πρόσωπά τους.

«Έχεις συνευρεθεί ερωτικά με κοπέλα που νόμιζε ότι ήσουν ο αδελφός σου;», ήταν συγκεκριμένα η ερώτηση.

Με ενθουσιασμό και χωρίς δεύτερη σκέψη ο Χρήστος έδωσε την απάντησή του: «Ναι, το απαντήσαμε αυτό και πριν. Ναι. Που είχα πάει εγώ πρώτα και μετά πήγε ο Παναγιώτης».

«Α εμείς δεν είχαμε καταλάβει ότι είχατε συνευρεθεί», λέει η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου, η οποία διευκρινίζει:

«Νομίσαμε ότι είχατε βρεθεί μόνο για ραντεβού…».

«Όχι όχι» απαντά περήφανα και γελώντας πονηρά ο ένας αδερφός.

Ο ένας εκ των δύο αδερφών, ξεκαθάρισε:

«Όχι, κοπέλα όμως. Όχι κοπέλα του Χρήστου ή κοπέλα μου. Δεν ήταν σχέση. Να το διευκρινίσουμε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο από την εκπομπή, δεν υπάρχει πια ανηρτημένο στο YouTube από το κανάλι του STAR.

Η απάντηση των διδύμων
Όπως ήταν αναμενόμενο οι αντιδράσεις ήταν πολλές και τα αδέρφια έδωσαν την απάντησή τους μέσω Instagram:
«Kακώς κάθομαι και μπαίνω στη διαδικασία να γράψω και να εξηγήσω αλλά επειδή βλέπω ότι κάποιους δεν τους αρέσει και τόσο που είπαμε ότι υπάρχει περίπτωση να μπούμε Survivor, για να χαλάσουν την εικόνα μας θυμήθηκαν να ξεθάψουν από την εκπομπή που ήμασταν 1 εβδομάδα πριν και πάνε να γράψουν ότι είμαστε και “Βιαστές”. Όταν σε μια σχέση 3 ατόμων (εγώ ο αδερφός μου και μια κοπέλα) η οποία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της να κάνει κάτι και με τους δυο και όπως ανέφερα στην εκπομπή δεν μας είπε κάτι αλλά θεωρώ ότι μας κατάλαβε και ήταν κάτι που σε εισαγωγικά το ήθελε. Αυτό θεωρείτε βιασμός; Mην προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι».

Κλείσιμο
apantisi1


Το άγριο ξέσπασμα του Αλέξανδρου Μπουρδούμη
Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης μετά την τηλεοπτική εκπομπή και την παραδοχή των διδύμων για τη διαδοχική τους συνεύρεση με κοπέλα, σχολίασε σε έντονο ύφος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.
Ο ίδιος λοιπόν αναφέρει μέσα από InstaStories: «Ναι έχουμε βρεθεί. Είχα πάει εγώ πρώτα και μετά ο Παναγιώτης”. Και το είπαν χαλαρά γελώντας, χωρίς δισταγμό, χωρίς αιδώ, χωρίς να αντιλαμβάνονται την απάντησή τους και την ίδια τους την πράξη. Χωρίς να συνειδητοποιούν πως αυτό το “ναι” ήταν ομολογία αποπλάνησης, καθώς η κοπέλα για την οποία έγινε λόγος συνευρέθηκε ερωτικά με κάποιον για τον οποίον δεν έχει συναινέσει. Προχώρησε σε σεξουαλική πράξη με έναν από τους δύο ερήμην της. Δίχως να γνωρίζει, δίχως να δώσει την συγκατάθεσή της και αυτό είναι εξαπάτηση και αποπλάνηση.
“Όχι κοπέλα του Χρήστου ή κοπέλα δική μου. Δεν ήταν σχέση να το διευκρινίσουμε”. Η συγκεκριμένη διευκρίνιση έρχεται να προστεθεί στο έγκλημά τους και να υπερτονίσει τον σεξισμό των δύο νεαρών, οι οποίοι θεωρούν ότι μια γυναίκα που δεν βρίσκεται σε σχέση δεν αξίζει. Ότι είναι γυναίκα χωρίς αυτοδιάθεση, χωρίς δικαιώματα και ανάξια αυτοσεβασμού.
Ότι μπορούν να τη βιάσουν δεν έχει σύντροφο, ότι μπορούν να την εκμεταλλευτούν γιατί είναι μόνη της. Ότι μπορούν να την κακοποιήσουν γιατί δεν έχει έναν άνδρα στο πλευρό της. ‘Οτι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, γιατί δεν “ανήκει” σε κανέναν, γιατί έχει πάει με πολλούς, γιατί, γιατί… Με λίγα λόγια οι δίδυμοι αναπαράγουν όλα τα σεξιστικά στερεότυπα και διαιωνίζουν τη πατριαρχεία».

Alex1
Alex2
Alex3
Alex4
Alex5
Alex6

Δείτε βίντεο: Big Brother - Δίδυμοι Βαρουξή: Σάλος από την αποκάλυψη ότι πήγαν με την ίδια κοπέλα, που δεν γνώριζε ποιος είναι ποιος!
Δίδυμοι Βαρουξή: Σάλος από την αποκάλυψη ότι πήγαν με την ίδια κοπέλα, που δεν γνώριζε!



Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση Μπεκατώρου: Από τους αθλητικούς στίβους, στα ακαδημαϊκά αμφιθέατρα οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση

Survivor: Με το...δεξί η μπλε ομάδα-Υποψήφια προς αποχώρηση η Ανθή Σαλαγκούδη

Δημοσκόπηση-ΗΠΑ: Ο Τραμπ εγκαταλείπει τον Λευκό Οίκο με τη δημοτικότητά του σε ιστορικό χαμηλό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης