Survivor: Με το...δεξί η μπλε ομάδα-Υποψήφια προς αποχώρηση η Ανθή Σαλαγκούδη

Survivor: Με το...δεξί η μπλε ομάδα-Υποψήφια προς αποχώρηση η Ανθή Σαλαγκούδη

Οι νέες ομάδες,  η γκρίνια για τις προμήθειες,  ο Ατζούν, το δώρο του Τριαντάφυλλου στον Καλίδη και η μάχη της ασυλίας-Δείτε βίντεο

red_survivor
Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της Κάτιας Ταραμπάνκο οδήγησε σε μεγάλες αλλαγές στο Survivor 4. Όπως ανακοίνωσε χθες ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιωργος Λιανός, το μοντέλο είναι καλά στην υγεία του όμως δεν θα συνεχίσει στο παιχνίδι. Αυτή ήταν η μια έκπληξη.

Η άλλη είχε να κάνει με την προσπάθεια της παραγωγής να φέρει ισορροπία στις δυο ομάδες. Οι συνεχόμενες ήττες των «Διάσημων» από τους «Μαχητές» και το γεγονός ότι οι αποδυναμώθηκαν περεταίρω και με την απουσία της Κάτιας, θα οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια σε…λιμό για τον Τριαντάφυλλο και την παρέα του.




Έτσι αποφασίστηκε να διαλέξουν νέα ομάδα οι δυο καλύτεροι παίκτες βάσει νικών των δυο ομάδων. Ο Γιώργος Κοψιδάς που σε 28 ματς με την «κόκκινη μπαντάνα» είχε 17 νίκες και 11 ήττες και ο Τζειμς Καφετζής , ο οποίος φορώντας την «μπλε μπαντάνα» σε 21 αγώνες του είχε 18 νίκες και 3 ήττες. Δείτε στο βίντεο την διαδικασία επιλογής των παικτών και τις αντιδράσεις τους.


Κλείσιμο


Στους «Κόκκινους», με παίκτη παραπάνω και με αρχηγό τον Γιώργο Κοψιδά, θα συνεχίσουν οι Γιώργος Κόρομι, Τριαντάφυλλος, Σοφία Μαργαρίτη, Ελίσαμπεθ Ελέτσι, Ανθή Σαλαγκούδη, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ασημίνα Ιγγλέζου, Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Παπαδόπουλος.




Στους «Μπλε» με αρχηγό τον Τζέιμς Καφετζή θα βρίσκονται οι Αλέξης Παππάς, Νίκος Μπάρτζης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλίδης, Chris Σταμούλης, Έλενα Μαριπόζα, Άννα Μαρία Βέλλη.




Αξίζει να αναφέρουμε πως η ομάδα του Κοψιδά έχει παίκτες από τους πρώην «μαχητές» που τα έχουν πάει πολύ καλά τα αγωνίσματα και βρίσκονται στην πρώτη 5αδα με τα καλυτέρα στατιστικά νικών. (πχ ο Κορόμι έχει 18 νίκες και 4 ήττες, ο Ασημακόπουλος 15/6, η Μαργαρίτη 17/7 και ο Ιγλέζου 12/6).

Με την επιστροφή των δυο ομάδων στις παραλίες, υπήρξε γκρίνια για τις προμήθειες.




Το πρώτο αγώνισμα με τις νέες συνθέσεις ήταν για την ασυλία. Οι νέες ομάδες κλήθηκαν να μπουν σε έναν απαιτητικό στίβο που κατέληγε σε στόχους που θυμίζαν το μπόουλινγκ. Πριν όμως οι δυο νέες ομάδες ριχτούν στη μάχη είχαμε ακόμα μια έκπληξη. Ο Τούρκος παραγωγός του παιχνιδιού Ατζούν Ιλατζάλι εμφανίστηκε μπροστά τους και τους τα είπε στα Ελληνικά.

Στο στίβο μάχης οι «κόκκινοι» ξεκίνησαν δυνατά με τον Κόρο να κάνει το 1-0 κόντρα στο Νίκο.




Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη με τους μπλε να παίρνουν τα πάνω τους και να κάνουν ενα σερι 5-1.



Οι Κοψιδάς, Ασημακόπουλος και Ελέτσι πήραν ακόμα 3 νίκες, όμως δεν έφταναν, με τους μπλε να γράφουν το τελικό 10-4 και να οδηγούν τους «κόκκινους» στο να ψηφίσουν ποιος θα φύγει απο την ομάδα τους.

Στο συμβούλιο λύθηκε και η παρεξήγηση με τις...εξαφανισμένες προμήθειες, ενώ όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός τα χρήματα απο την ψηφοφορία του κοινού για υποψήφιο προς αποχώρηση πριν αλλάξουν τα δεδομένα στο παιχνίδι θα δωθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ξεχώρισε το δώρο του Τριαντάφυλλου στον αντίπαλο πλέον συνάδελφό του, Γιώργο Καλίδη.




Στην ψηφοφορία των παικτών της «κόκκινης» ομάδας για το ποιος θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε η Ανθή Σαλαγκούδη που πήρε 7 έναντι 2 του Γιώργου Κοψιδά.




Ειδήσεις σήμερα

Νέο βίντεο - ντοκουμέντο με τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο μετρό Ομονοίας

Σοφία Μπεκατώρου: Δεν είμαι η μόνη αθλήτρια που κακοποιήθηκε

Μεταναστευτικό: 80% λιγότεροι μετανάστες το 2020
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης