Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης επιχειρεί να ξαναβιάσει την Ελένη μέσα στο σπίτι της

Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης επιχειρεί να ξαναβιάσει την Ελένη μέσα στο σπίτι της

Ο εφιάλτης ξυπνά - Θα καταφέρει να του ξεφύγει αυτή τη φορά;

Eleni_Voskaris
Ο ερχομός του Μάνου Βόσκαρη στο Διαφάνι έχει συγκλονίσει την Ελένη, η οποία όταν τον βλέπει μπροστά της θυμάται τη φρίκη και τον τρόμο που έζησε στα χέρια του για έξι χρόνια στη φυλακή.

Ο Λάμπρος κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον απομακρύνει, αλλά ο Γραμματικός του λέει πως κάτι τέτοιο, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, είναι ακατόρθωτο.

Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό MYtv για τις Άγριες Μέλισσες, ο δάσκαλος μαθαίνοντας τις λεπτομέρειες για τα βασανιστήρια που πέρασε μέσα στη φυλακή η Ελένη, είναι αποφασισμένος να την προστατεύσει από τον Μάνο Βόσκαρη. Ωστόσο, η Ελένη του διαμηνύει πως θα δώσει τη μάχη της και δεν πρόκειται να εγκαταλείψει ποτέ τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Από την άλλη, ο Βόσκαρης έχει βάλει στο στόχαστρό του τη Σοφούλα. Θέλει να την πολιορκήσει και να την κάνει σύμμαχό του στα αδίστακτα σχέδια του εναντίον της Ελένης. Ο ίδιος προσπαθεί να τρομοκρατήσει τη μεγάλη αδερφή Σταμίρη και να την οδηγήσει μακριά από το Διαφάνι. Βλέποντας, όμως, ότι εκείνη έχει ανθρώπους στο πλευρό της που την βοηθούν, εξοργίζεται. Δεν έχει άλλη υπομονή και ένα βράδυ θα θυμηθεί τον παλιό εαυτό του.

Ο Μάνος Βόσκαρης γεμάτος οργή εισβάλει στο σπίτι της και εκείνη αντικρίζοντάς τον σοκάρεται. Περνούν μπροστά της όλες οι εφιαλτικές σκηνές που έζησε στη φυλακή, αλλά αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να μην τον αφήσει να την κάνει έρμαιο των ορέξεών του. Ο Βόσκαρης επιτίθεται ξανά στην Ελένη, στις Άγριες Μέλισσες, και προσπαθεί να την βιάσει ακόμη μια φορά. Θέλει να της αποδείξει ότι εκείνος κάνει κουμάντο στο Διαφάνι, όπως και στις φυλακές.

Τώρα όμως, η Ελένη είναι πιο δυνατή. Δίνει μάχη σώμα με σώμα με τον Βόσκαρη. Δεν θέλει να του επιτρέψει αυτή τη φορά να φτάσει στον στόχο του. Και τα καταφέρνει! Απωθεί τον Μάνο Βόσκαρη δίνοντας άγρια μάχη μαζί του. Μάλιστα, ύστερα από αυτή τη νύχτα τίποτα δεν θα είναι ίδιο στις Άγριες Μέλισσες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης