Δείτε τον Γιάννη Πλούταρχο στο Mega

Δείτε τον Γιάννη Πλούταρχο στο Mega

Ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίζεται σε εκπομπή «Σπίτι με το Mega», ενώ τον συνοδεύει η μελωδία από το πιάνο του γνωστού συνθέτη Γιώργου Θεοφάνους - Ειδικό αφιέρωμα στον Γιάννη Πουλόπουλο

ploytarxos
Ξεκίνησε η μεγάλη βραδιά με τον Γιάννη Πλούταρχο στη μουσική εκπομπή «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», την πιο αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια της Παρασκευής, που επιστρέφει στο νέο πρόγραμμα του MEGA και υποδέχεται ξεχωριστούς καλεσμένους.

Με αγαπημένες επιτυχίες από τα πρώτα του χρόνια και φυσικά το τραγούδι που τον σημάδεψε, «Το καλύτερο παιδί», ο ερμηνευτής εντυπωσιάζει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

«Παραμένουμε ασφαλείς και ξεκινάμε»

«Κάποια τραγούδια έχουν γράψει τη δική τους ιστορία και εσύ νιώθεις τυχερός που τα έχεις ερμηνεύσει και έχεις γίνει μέρος της. Τραγούδια που έχουν μιλήσει για τον έρωτα και τα πιο έντονα συναισθήματα. Τραγούδια που θα πούμε εδώ απόψε στο «Σπίτι με το MEGA» για να μας ταξιδέψουν σε αυτές τις στιγμές που μας έχουν συγκινήσει, μας έχουν σημαδέψει. Κρατάμε τις αποστάσεις, παραμένουμε ασφαλείς και ξεκινάμε!», είπε ο Γιάννης Πλούταρχος, ξεκινώντας το όμορφο αποψινό τηλεοπτικό μουσικό ταξίδι.

Σε μια βραδιά με έντονο συναίσθημα, ο Γιάννης Πλούταρχος τιμά τη μνήμη του Γιάννη Πουλόπουλου και παρουσιάζει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στο σπουδαίο έργο του αξέχαστου ερμηνευτή τραγουδώντας επί σκηνής επιτυχίες που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή και δημιουργήσαν μία μοναδική μουσική παρακαταθήκη.

Μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο στη σκηνή εμφανίζεται και η Πέννυ Μπαλτατζή που δίνει διαφορετικό χρώμα στη μουσική ταυτότητα της βραδιάς.

Εκτός των άλλων, ο Γιάννης Πλούταρχος ερμήνευσε δύο πολυαγαπημένα τραγούδια του Γιώργου θεοφάνους.

Το «Πόσο λίγο με ξέρεις», σε μουσική και στίχους του Γιώργου Θεοφάνους, και το «Μια κόκκινη γραμμή», σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Θάνου Παπανικολάου, έχουμε συνηθίσει να τα ακούμε από την Ευρυδίκη και την Νατάσα Θεοδωρίδου αντίστοιχα.

Κλείσιμο
«Σε άκουσα που είπες ότι τα τραγούδια ανήκουν στους συνθέτες, και όχι στους ερμηνευτές. Εγώ βάζω το αυτοκίνητο, εσύ θα κάνεις τον οδηγό. Εσύ θα το πας, 100 χλμ/ώρα, 150, 200. Ένας τραγουδιστής που δεν είναι τόσο καλός όσο εσύ, δεν θα το πάει. Χρειάζεσαι και τα δύο», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης