Ντάνι Μάστερσον: Ο διάσημος ηθοποιός και σαϊεντολόγος κατηγορείται ότι βίασε τρεις γυναίκες

Ντάνι Μάστερσον: Ο διάσημος ηθοποιός και σαϊεντολόγος κατηγορείται ότι βίασε τρεις γυναίκες

Σοκ στο Χόλιγουντ: Διάσημος ηθοποιός και σαϊεντολόγος κατηγορείται ότι βίασε τρεις γυναίκες

danny-masterson54
Σοκ έχει προκαλέσει στο Χόλιγουντ η είδηση ότι ο ηθοποιός και DJ Ντάνι Μάστερσον, γνωστός για τον ρόλο του στο πετυχημένο αμερικανικό sitcom «That '70s Show», κατηγορείται για τον βιασμό τριών γυναικών πριν απο περισσότερα από 15 χρόνια.

Σύμφωνα με την Guardian, εις βάρος του σαϊεντολόγου σταρ απαγγέλθηκαν κατηγορίες από τις αρμόδιες Αρχές του Λος Άντζελες για τον βιασμό τριών νεαρών γυναικών με χρήση βίας ή απειλών, που φέρονται να έλαβαν χώρα την περίοδο 2001-2003. Ειδικότερα, ο Μάστερσον κατηγορείται ότι βίασε μια 23χρονη γυναίκα το 2001, μια 28χρονη στις αρχές του 2003 και ακόμη μία 23χρονη γυναίκα στα τέλη της ίδιας χρονιάς. Εάν βρεθεί ένοχος και για τους τρεις βιασμούς, ο ηθοποιός κινδυνεύει να καταδικαστεί με κάθειρξη 45 ετών.

'That '70s Show' Actor Danny Masterson Charged With Forcible Rape Of 3 Women


Ο Μάστερσον συνελήφθη αργά το πρωί της Τετάρτης και αφέθηκε ελεύθερος μερικές ώρες αργότερα, μετά την καταβολή εγγύησης. Οι κατηγορίες εις βάρος του προέκυψαν μετά από έρευνα διάρκειας τριών ετών που διεξήγαγαν οι αρμόδιες Αρχές για τον 44χρονο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εισαγγελικές αρχές αρνήθηκαν να ασκήσουν δίωξη για δύο άλλα περιστατικά που αφορούν στον ίδιο ηθοποιό, λόγω ανεπαρκών στοιχείων στη μία περίπτωση, και παραγραφής του αδικήματος στην άλλη.

Ο δικηγόρος του Μάστερσον, Τομ Μεζερό, δήλωσε ότι ο πελάτης του είναι αθώος και αισθάνεται βέβαιος ότι θα απαλλαχθεί από τις κατηγορίες όταν βγει η αλήθεια στο φως και έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν μάρτυρες. «Προφανώς ο κ. Μάστερσον και η σύζυγός του έχουν σοκαριστεί από το γεγονός ότι αυτοί οι ισχυρισμοί, ηλικίας σχεδόν 20 ετών, κατέληξαν ξαφνικά σε απαγγελία κατηγοριών... Οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν ξέρουν τον χαρακτήρα του και ότι οι κατηγορίες είναι αναληθείς», αναφέρει η επίσημη δήλωση του δικηγόρου.

Κλείσιμο
The Ranch | Official Trailer [HD] | Netflix


Ο Μάστερσον, είναι παντρεμένος με την ηθοποιό και μοντέλο Μπιζού Φίλιπς από το 2011. Οι βιασμοί φέρονται να έλαβαν χώρα στο απόγειο της φήμης του, όταν πρωταγωνιστούσε στο πλευρό της Μίλα Κούνις και του Άστον Κούτσερ στην ρετρό σειρά «That ’70s Show», η οποία παιζόταν στο Fox TV από το 1998 μέχρι το 2006.

Ο ηθοποιός και DJ συνεργαζόταν ξανά με τον Κούτσερ στο western sitcom «The Ranch» του Netflix όταν αποκαλύφθηκε ότι το τμήμα του Λος Άντζελες διεξήγαγε έρευνα εις βάρος του τον Μάρτιο του 2017. Σύμφωνα με την Guardian, η είδηση δεν είχε άμεσες επιπτώσεις στην καριέρα του Μάστερσον, όμως αργότερα την ίδια χρονιά, μετά τον «σεισμό» που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, οι σεναριογράφοι της σειράς τον «έβγαλαν εκτός».

Ο Μάστερσον στηλίτευσε την ατμόσφαιρα του Χόλιγουντ που οδήγησε στο να χάσει τη δουλειά του, αφήνοντας παράλληλα αιχμές ότι η ιδιότητά του ως μέλος της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας δημιουργούσε αρνητικό κλίμα εις βάρος του.


Ειδήσεις σήμερα: 

Κατάθεση «βόμβα»: Η Κάρα Ντελεβίν σε «ερωτικό τρίο» με την Άμπερ Χερντ και τον Έλον Μασκ;

Βίντεο: Δείτε τον Σωτήρη Κοντιζά με μαγιό στη Μύκονο

«Καταπέλτης» ο εισαγγελέας για τον αστυνομικό που σκότωσε τον Ρέισαρντ Μπρουκς: Κινδυνεύει και με θανατική ποινή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης