Υπόθεση Μαντλίν: Ο Γερμανός θεωρείται ύποπτος και για τον βιασμό και τη δολοφονία 13χρονου

Υπόθεση Μαντλίν: Ο Γερμανός θεωρείται ύποπτος και για τον βιασμό και τη δολοφονία 13χρονου

Οι αρχές ερευνούν αν ο Κριστιάν Μπρίκνερ είναι αυτός που βίασε και εν συνεχεία τεμάχισε τον 13χρονο Γερμανό Τριστάν Μπρούμπαχ

mantlin-arthrou_2
Εκτός από κορίτσια, έφηβες και ηλικιωμένες κυρίες, ο Γερμανός παιδεραστής, βασικός ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν, φέρεται να είχε αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις και για αγόρια.

Οι αρχές ερευνούν αν ο Κριστιάν Μπρίκνερ είναι αυτός που βίασε και εν συνεχεία τεμάχισε τον 13χρονο Γερμανό Τριστάν Μπρούμπαχ. Το πτώμα του αγοριού βρέθηκε τεμαχισμένο σε υπόγεια διάβαση της Φρανκφούρτης το 1998.

Τρία αγόρια, μάρτυρες της επίθεσης, προσπάθησαν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του άνδρα που προέβη στην φρικτό έγκλημα και όπως προκύπτει, υπάρχουν πολλές ομοιότητες με την περίπτωση της Μαντλίν, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» που επικαλείται τον Τύπο της Φρανκφούρτης.

O Kριστιάν Μπρίκνερ, ύποπτος για την εξαφάνιση και δολοφονία της Μαντλίν ΜακΚάν έχει χαρακτηριστεί από την εφημερίδα «Frankfurter Neuer Presse» ως πιθανός ύποπτος για τη δολοφονία του Τριστάν Μπρούμπαχ τον Μάρτιο του 1998.

Το ακρωτηριασμένο πτώμα του αγοριού εντοπίστηκε στην υπόγεια διάβαση «Liederbach» κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό «Frankfurt-Hochst».

Ειδήσεις σήμερα:

Επιστολή του Γερμανού εισαγγελέα στους γονείς της μικρής Μαντλίν: Είναι νεκρή

Υπόθεση Μαντλίν: Ο βασικός ύποπτος φέρεται να είχε επιτεθεί το 2005 σε 10χρονο κορίτσι

Μελάνια - Ιβάνκα: Τα «παρατσούκλια» που έβγαλαν η μία στην άλλη φανερώνουν την έχθρα τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης