Δημοσίευμα της Corriere della Sera αναφέρει πώς ο οίκος, γνωστός για το λογότυπό του με το κεφάλι της μέδουσας, μπορεί να αποτιμηθεί στα 2 δισεκατομμύρια δολάρια
H πώληση του ιταλικού οίκου μόδας Versace θα ανακοινωθεί «εντός ωρών», γράφει σήμερα η εφημερίδα Corriere della Sera, επικαλούμενη πηγές που δεν κατονομάζει. Η Ντονατέλα Βερσάτσε, η αδελφή του ιδρυτή του οίκου Τζιάνι Βερσάτσε, καλλιτεχνική διευθύντρια και αντιπρόεδρος του ομίλου που εδρεύει στο Μιλάνο, συγκάλεσε συνεδρίαση του προσωπικού για αύριο, ημέρα της επίσημης ανακοίνωσης της πώλησης, γράφει η εφημερίδα.
Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ο οίκος, γνωστός για το λογότυπό του με το κεφάλι της μέδουσας, μπορεί να αποτιμηθεί στα 2 δισεκατομμύρια δολάρια. Η εφημερίδα επικαλείται επίσης φήμες που θέλουν ο αγοραστής να είναι ο αμερικανικός όμιλος μόδας Michael Kors Holdings Ltd's ή το κοσμηματοπωλείο Tiffany & Co.
Δεν κατέστη δυνατή η επαφή με τους ομίλους Michael Kors και Tiffany για να σχολιάσουν την πληροφορία. Ο αμερικανικός όµιλος ιδιωτών επενδυτών Blackstone αγόρασε το 20% των μετοχών του οίκου το 2014 για να χρηματοδοτήσει την υπερπόντια επέκταση του ομίλου. Η οικογένεια Βερσάτσε διατηρεί το υπόλοιπο μερίδιο μετοχών της εταιρίας.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.