Έβαλε μόνο ένα ζευγάρι, ροζ σατέν γάντια και έναν σκούφο του Άγιου Βασίλη όχι κόκκινο, όμως... αλλά ροζ, και κάλυψε τα επίμαχα σημεία του κορμιού της με κουτιά με δώρα.
Μέσα σε ροζ, χριστουγεννιάτικη διάθεση η 17χρονη Courtney Stodden πόζαρε μπροστά από ένα επίσης ροζ χριστουγεννιάτικο δέντρο με πούπουλα αλλά και στο κρεβάτι κάνοντας στους θαυμαστές της το δώρο που σίγουρα… ονειρεύονταν.
Να υπενθυμίσουμε ότι η 17χρονη, που είναι γνωστή για τις προκλητικές και ανατρεπτικές της εμφανίσεις και φωτογραφήσεις, είναι παντρεμένη με τον 52χρονο ηθοποιό, Doug Hutchinson.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.