Χόλιγουντ: Οι βιασμοί παιδιών, οι διάσημοι θύτες και η αλήθεια που δεν μπορεί να βγει

Χόλιγουντ: Οι βιασμοί παιδιών, οι διάσημοι θύτες και η αλήθεια που δεν μπορεί να βγει

Υπάρχουν ηθοποιοί που έχουν ζήσει μία πραγματική φρίκη

chold-rape
Ο Corey Feldman είναι ένας ηθοποιός που έχει πέσει θύμα κακοποίησης ως παιδί και έχει αφιερώσει τη ζωή του στην υποστήριξη ανηλίκων θυμάτων. Ως ηθοποιό τον γνωρίζουμε από κλασικές ταινίες όπως Gremlins, Goonies και Stand by Me, και ανήκε στα λεγόμενα παιδιά-θαύματα. Η εμπλοκή του ωστόσο από πολύ νωρίς στον χώρο του θεάματος είχε βαρύ αντίκτυπο στη ζωή του, λόγω της κακοποίησης την οποία δέχτηκε.

Ο Feldman έχει μιλήσει στο παρελθόν ανοιχτά για όσα έζησε, όχι μόνο ο ίδιος, αλλά και ο φίλος του και συνάδελφος Corey Haim. Αυτή τη φορά όμως θέλει να βγάλει τα πάντα στη φόρα και να μιλήσει με ονόματα σε ένα ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει.

Ένας από τους λόγους που θέλει να μιλήσει ανοιχτά είναι ο φίλος του Corey Haim, ο οποίος λόγω του βιασμού του σε ηλικία 11 ετών μέσα στον χώρο του θεάματος κύλησε στα ναρκωτικά και τις καταχρήσεις και πέθανε το 2010 σε ηλικία 38 ετών από υπερβολική χρήση ουσιών.

Μάλιστα το περιοδικό National Enquirer είχε αποκαλύψει ότι ο Haim είχε πέσει θύμα βιασμού από διάφορους άντρες στη διάρκεια της εφηβικής του ζωής, με έναν από αυτούς να είναι και ο διάσημος ηθοποιός Charlie Sheen.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης