Jennifer Ellison: Πώς "έχτισε" τέτοιο κορμί

Jennifer Ellison: Πώς "έχτισε" τέτοιο κορμί

Εθεάθη με κορμί... θανατηφόρο να απολαμβάνει χαλαρές στιγμές, έπειτα από μια σκληρή και επίπονη περίοδο στη ζωή της, που είχε να κάνει με το αγγλικό Dancing with the Stars On Ice στο οποίο συμμετείχε...

Jennifer Ellison: Πώς "έχτισε" τέτοιο κορμί
Η Jennifer Ellison, ηθοποιός, μοντέλο, τηλεαστέρας και μεγάλη λατρεία των Βρετανών εθεάθη με κορμί θανατηφόρο να απολαμβάνει χαλαρές στιγμές, έπειτα από μια σκληρή και επίπονη περίοδο στη ζωή της, που είχε να κάνει με το αγγλικό Dancing with the Stars On Ice στο οποίο συμμετείχε. Όπως βλέπει κανείς στις φωτογραφίες, το σώμα της 28χρονης Jennifer μοιάζει να είναι στα καλύτερά του και δείχνει πιο γυμνασμένο από ποτέ. 

Κλείσιμο
Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε, όμως, είναι πως όταν ήταν έγκυος είχε αφήσει τελείως τον εαυτό της και το είχε ρίξει στο φαγητό με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της κύησης από το νούμερο 8 που φορούσε να φτάσει στο 18, επιβαρύνοντας κατά πολύ το μεταβολισμό και τη γραμμή της. 

Μετά από αυτές τις φωτογραφίες, πάραυτα, δύσκολα θα μπορούσε κανείς να μαντέψει τη μεγάλη ταλαιπωρία που έχει περάσει το σώμα της. Φαίνεται πως οι έξι μήνες σκληρής προπόνησης, για τις ανάγκες του show, έκαναν πολύ καλή δουλειά και είναι ο κύριος λόγος που απέκτησε μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, σιλουέτα τόσο αξιοζήλευτη. 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης