Από την Τρίτη 4 Νοεμβρίου έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Sweetsick» και θα συνεχίσουν μέχρι τις 9 Νοεμβρίου στα χωριά Καρδαμύλη, Τραχήλα, Πετροβούνι και Άγιο Δημήτριο. Η ταινία, σε σενάριο και σκηνοθεσία της Άλις Μπιρτ έχει φέρει στην περιοχή ένα μεγάλο διεθνές συνεργείο, ενώ οι πρώτες εικόνες έχουν κυκλοφορήσει.
Πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι η Κέιτ Μπλάνσετ, η οποία υποδύεται την Άλεξις, μια γυναίκα με μοναδικό χάρισμα, που μπορεί να «διαβάζει» τις βαθύτερες ανάγκες των ανθρώπων γύρω της, συχνά με προσωπικό κόστος. Η ιστορία ακολουθεί την επιστροφή της στον τόπο καταγωγής της, σε ένα ταξίδι αναζήτησης συμφιλίωσης, κάθαρσης και αυτογνωσίας, με φόντο το φως και τη γοητεία της Μάνης.
Σε φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την EΡΤ, φαίνεται η ηθοποιός την ώρα των γυρισμάτων, να περπατά ανάμεσα στο πράσινο, φορώντας ένα τζιν και μακριά ζακέτα.
Δείτε φωτογραφίες
Στο πλευρό της Κέιτ Μπλάνσετ πρωταγωνιστούν ο Σπάικ Φερν, η Τζούλια Γουέστκοτ-Χάτον και η ανερχόμενη Βρετανίδα ηθοποιός Τίλι Γουόκερ. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η συμμετοχή της βραβευμένης με Όσκαρ, Βανέσας Ρεντγκρέιβ. Η ταινία «Sweetsick» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2026.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.