Είναι μία από τις ομορφότερες γυναίκες του Χόλιγουντ και θυμίζει τις μεγάλες σταρ του παρελθόντος. Ο λόγος για τη βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιό Charlize Theron, η οποία πόζαρε πρόσφατα στον φωτογραφικό φακό του Mark Seliger για το γαλλικό γυναικείο περιοδικό «Elle».
Η Theron βραβεύτηκε πρόσφατα για τη συνεισφορά της στον ανεξάρτητο κινηματογράφο, στο πλαίσιο του κινηματογραφικού φεστιβάλ στο Palm Springs.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού