Μπορεί να έκλεισε τα 44 αλλά φαίνεται πως ο τίτλος του απολύτου πάρτι – άνιμαλ, ανήκει ακόμα στην Pamela Anderson.
Η χυμώδης ξανθιά πήγε στο πάρτι που διοργάνωσε το περιοδικό Playboy στο Μεξικό και πραγματικά… ξεσάλωσε!
Η πρώην ηθοποιός του Baywatch, δεν σταμάτησε λεπτό να χορεύει και να τινάζει τα ξανθά μαλλιά της δεξιά και αριστερά.
Η Pamela επέλεξε να φορέσει ένα μικροσκοπικό και απίστευτα στενό φόρεμα και ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες και η αλήθεια είναι πώς πρόκειται για μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της σεξοβόμβας το τελευταίο διάστημα.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;