«Τίποτα δεν αγαπώ περισσότερο από το να στήνομαι μπροστά στο φακό» δηλώνει το supermodel από το Ισραήλ
Ευλαμπία Ρέβη
UPD:
Είναι νέα, ωραία, με καλλίγραμμο σώμα και ένα από τα πιο καλοπληρωμένα και περιζήτητα μοντέλα. Ο λόγος για το supermodel, Bar Refaeli, η οποία για άλλη μια φορά κάνει τους άντρες να παραληρούν σε μια άκρως σέξι φωτογράφησή της με μαγιό για την Agua Bendita.
Για την καλοκαιρινή καμπάνια της εταιρείας για το 2012, η όμορφη Ισραηλινή με τη γατίσια ομορφιά ποζάρει με χάρη στο φακό, φορώντας διάφορα πολύχρωμα μικροσκοπικά μαγιό που τονίζουν τις υπέροχες και αισθησιακές της καμπύλες.
Και μπορεί η 26χρονη καλλονή να αποτελεί παρελθόν για τον Leonardo DiCaprio, καθώς η σχέση τους έληξε άδοξα στις αρχές του έτους, όμως είναι σίγουρα μια γυναίκα που πολλοί άντρες θα ήθελαν να βρίσκεται στο… κρεβάτι τους!
Η ίδια πάντως, έχει δηλώσει πως το μόνο που την απασχολεί αυτόν τον καιρό είναι η καριέρα της και πως με το modelling έγινε πραγματικότητα το μεγαλύτερο όνειρο ζωής της. Και επειδή από… μικρή ήταν στα βάσανα, σύμφωνα με την Refaeli, κάθε μέρα δεν παρέλειπε να ρωτήσει τη μητέρα της πότε θα γίνει η επόμενη φωτογράφησή της, ενώ αποκάλυψε μάλιστα πως θα παρατούσε και το σχολείο για χάρη της πασαρέλας!
Κλείσιμο
«Τίποτα δεν αγαπώ περισσότερο από το να στήνομαι μπροστά στο φακό», δήλωσε. Μήπως προτιμούσε περισσότερο τα φλας και για αυτό χώρισε με τον διάσημο ηθοποιό; Σημασία, όμως, έχει πως τουλάχιστον στο modelling τα πάει όχι απλώς καλά, αλλά θαυμάσια…
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.