Ελληνικό «αέρα» έχουν οι αναρτήσεις της Κιάρα Φεράνι τις τελευταίες ημέρες, καθώς ενώ βρίσκεται για διακοπές στη Μύκονοδεν έχει σταματήσει να «διαφημίζει» τόσο το νησί όσο και το ελληνικό καλοκαίρι γενικότερα.
Η Ιταλίδα influencer, η οποία βρέθηκε αρχικά στο κυκλαδίτικο νησί για το bachelorette της αδελφής τηςΦραντσέσκα, απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.
Η 36χρονη επιχειρηματίας δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της με μαγιό, όπου στη μία φαίνεται να τρώει χωριάτικη σαλάτα.
Σε ένα άλλο καρουζέλ φωτογραφίων, πόζαρε φορώντας ένα λευκό ολόσωμο με φόντο την όμορφη θέα του νησιού, τη θάλασσα και την πισίνα στο μέρος όπου διαμένει.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.