Η Κιάρα Φεράνι βρίσκεται στη Μύκονο, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Αιτία ωστόσο της επίσκεψης στο νησί των ανέμων φαίνεται ότι είναι το bachelorette της αδελφής της, Φραντσέσκα.
Η 36χρονη fashion blogger είναι μία από τις πιο εξέχουσες προσωπικότητες στον κόσμο της μόδας τα τελευταία χρόνια, με τους followers της στον λογαριασμό της στο Instagram να πλησιάζουν σχεδόν τους 30 εκατομμύρια.
Η Φεράνι συνοδευόταν όχι μόνο από τις μικρότερες αδελφές της, Βαλεντίνα και Φραντσέσκα, αλλά και από κοντινές φίλες.
Η Ιταλίδα επιχειρηματίας δημοσίευσε μάλιστα διάφορα στιγμιότυπα από τον καιρό της στο νησί στα κοινωνικά της δίκτυα.
Δείτε τα στιγμιότυπα που ανέβασε
Η Φεράνι πόζαρε με θέα το ηλιοβασίλεμα και στη λεζάντα έγραψε: «Πρώτη βραδιά στη Μύκονο για το bachelorette της αδελφής μου Φραντζέσκα».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.