Τζιμ Κάρεϊ: Εκπαιδεύτηκε από πράκτορα της CIA για το «Grinch»

Τζιμ Κάρεϊ: Εκπαιδεύτηκε από πράκτορα της CIA για το «Grinch»

«Το μακιγιάζ διήρκεσε πάνω από 8 ώρες, ένιωθα σαν να με θάβουν ζωντανό» αποκάλυψε ο Χολιγουντιανός ηθοποιός - Ένιωθε κλειστοφοβία με τα κοστούμια, το μακιγιάζ και τα προσθετικά

jim_carrey
Ο Τζιμ Κάρεϊ, αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από το πράσινο τέρας που υποδύθηκε για τις ανάγκες της ταινίας «The Grinch» (2000). Όπως τόνισε ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, χρειάστηκε εκπαίδευση από τη CIA, προκειμένου να αντέξει τα «βασανιστήρια» και να «μεταμορφωθεί» στον Grinch. 

O ηθοποιός θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους κινηματογραφικούς αστέρες και ιδιαίτερα το πρόσωπό του, είχε απασχολήσει τις κινηματογραφικές παραγωγές, τη δεκαετία του 1990. Ο Κάρεϊ διέπρεψε, κυρίως, στην κωμωδία, καθώς ξεχώριζε για το χιούμορ του, τις αστείες χειρονομίες και τις γκριμάτσες του.

Όσον αφορά στο δημοφιλές φιλμ και τον ρόλο αυτού του πράσινου πλάσματος, που μισούσε τα Χριστούγεννα, ο ηθοποιός έπρεπε να περάσει πολλές ώρες, προετοιμάζοντας το μακιγιάζ του και αυτό ήταν υπερβολικό για εκείνον.

«Το μακιγιάζ διήρκεσε πάνω από 8 ώρες. Ένιωθα σαν να με θάβουν ζωντανό. Την πρώτη μέρα επέστρεψα στο τροχόσπιτό μου και είπα στον σκηνοθέτη Ρον Χάουαρντ ότι δεν μπορούσα να κάνω την ταινία», επισημαίνοντας ότι ένιωθε κλειστοφοβία με τα κοστούμια, το μακιγιάζ και τα προσθετικά.

The Grinch (2000) Final Trailer
Ο σκηνοθέτης μάλιστα είχε αντιληφθεί, πως όλα μπορούσαν να καταρρεύσουν για εκείνον, μιας και ο Κάρεϊ αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα. «Έπρεπε να κρατήσουμε το μακιγιάζ και έπρεπε να κρατήσουμε τον Τζιμ. Να βρούμε έναν τρόπο να του δώσουμε τη δυνατότητα να υπομείνει κάτι που έμοιαζε με βασανιστήριο», εξήγησε ο παραγωγός.

Η ιδέα, για τον κάνουν να ανταπεξέλθει στις αντίξοες - για εκείνον- συνθήκες, ήταν να φέρουν κάποιον ειδικό από τη CIA, για να τον εκπαιδεύσει και να τον κάνει να ξεπεράσει τις φοβίες του. «Ίσως ένας ειδικός της CIA θα μπορούσε να διδάξει στον Τζιμ Κάρεϊ πώς να  αντιμετωπίσει το βασανιστήριο του πράσινου μακιγιάζ του Grinch, με τον ίδιο τρόπο που θα δίδασκε στους κατασκόπους πώς να επιβιώσουν από μια εχθρική ανάκριση», αποκάλυψε ο παραγωγός.

Με τη σειρά του ο Τζιμ Κάρεϊ τόνισε: «Έτσι έφεραν έναν τύπο που εκπαίδευε πράκτορες της CIA να αντέχουν στα βασανιστήρια. Με τη βοήθειά του κατάφερα να ξεπεράσω τις φοβίες μου».

Αυτός και ο πράκτορας της CIA κλείστηκαν σε ένα δωμάτιο και του έμαθε πώς να ελέγχει τις σκέψεις του, να αποφεύγει τον πόνο και την ταλαιπωρία. Επίσης ο ηθοποιός έχει αναφέρει ότι και τα τραγούδια των Bee Gees τον έβγαλαν από αυτή την έκσταση: «Δεν ξέρω γιατί, αλλά οι Bee Gees με έκαναν ευτυχισμένο» ανέφερε ο διεθνούς φήμης ηθοποιός.



Ειδήσεις σήμερα:

Τι κρύβεται πίσω απ' την έκρηξη σε πλυντήριο αυτοκινήτων στη Γλυφάδα

Τρία στοιχεία «έκαψαν» τους 7 στην Πάτρα - Ο ρόλος του γιου του «Στέλιου» της «17Ν»

Η Λόπεζ έπαθε μετατραυματικό στρες 20 χρόνια μετά τη διάλυση του αρραβώνα της με τον Αφλεκ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης