And Just Like That: Η Σαμάνθα επιστρέφει, χωρίς την Κιμ Κατράλ

And Just Like That: Η Σαμάνθα επιστρέφει, χωρίς την Κιμ Κατράλ

Ο δημιουργός της σειράς αποκάλυψε πως η Σαμάνθα θα μπει ξανά στην παρέα, έστω και μέσω... γραπτών μηνυμάτων

v0CJdbdLIAzj0RlOreDZavOXubY
Η Κιμ Κατράλ αποτελεί παρελθόν πλέον για τη διάσημη «γυναικοπαρέα» του Sex and the City, αλλά οι σεναριογράφοι θέλουν να συνεχίσουν με κάποιον τρόπο την ιστορία της στον δεύτερο κύκλο του «And Just Like That».

Η διάσημη ηθοποιός που υποδύθηκε τη Σαμάνθα στη διάσημη σειρά, έχει ξεκαθαρίσει ότι μετά τη ρήξη στη σχέση της με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ ξανά στο δημοφιλές franchise.

Πρόσφατα σε συνέντευξή της και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποκάλυψε πως έχει πληγωθεί άσχημα από την πρώην συμπρωταγωνίστριά της και δεν θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά μαζί της.

Κλείσιμο
Όμως, οι σεναριογράφοι βρήκαν τρόπο να βάλουν τη Σαμάνθα στη δράση. Υπενθυμίζεται πως στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου η Κάρι μιλάει με μηνύματα με τη Σαμάνθα και κανονίζουν να συναντηθούν οι δυο τους.

Ο δημιουργός της σειράς Μάικλ Πάτρικ Κινγκ τόνισε στο Variety ότι δεν υπάρχει «Sex and the City» χωρίς τη Σαμάνθα και ότι θα συνεχίσουμε να τη βλέπουμε έστω και ως... ιδέα.

«Είναι αστείο, γιατί ο κάθε σεναριογράφος της ομάδας είχε και μία διαφορετική εκδοχή για το τι ειπώθηκε σε εκείνη τη συζήτηση μεταξύ της Κάρι και της Σαμάνθα. Εγώ νομίζω ότι απλώς, ήπιαν πολλή σαμπάνια. Συνειδητοποίησαν ότι υπάρχει μία μεγάλη αγάπη, πιο σημαντική από τον φόβο κι είμαι σίγουρος ότι πέρασαν υπέροχα και τα προβλήματά τους λύθηκαν. Όταν η Κάρι αποχαιρέτησε μια μεγάλη της αγάπη, βρήκε μία άλλη», ανέφερε σχετικά με τον Mr. Big, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στη σειρά.

oMpZr5w6OOmW0E10AYSlKo7OgHM

Εφόσον λοιπόν, δεν κατάφεραν να πείσουν την Κιμ Κατράλ να επιστρέψει, βρήκαν τη λύση τους.

«Δεν μπορείς να πιέσεις κανέναν ηθοποιό να κάνει κάτι που δεν θέλει. Είναι υπέροχο να έχουμε τη Σαμάνθα, έστω και χωρίς την Κιμ», εξήγησε.

And Just Like That... ALL 24 Samantha Jones' Looks in 'Sex And The City 2'



Ειδήσεις σήμερα:

Άνδρας που είχε ταξιδέψει στην Πορτογαλία το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στην Ελλάδα

Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ «στα σκαριά» και ο Μητσοτάκης σε περιοδείες με εκλογικό χρώμα

Survivor: Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση και η… αμνησία του Μαρτίκα – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης