Κιμ Κατράλ: «Δεν με προσέγγισαν ποτέ για το And Just Like That, το έμαθα από τα social»

Κιμ Κατράλ: «Δεν με προσέγγισαν ποτέ για το And Just Like That, το έμαθα από τα social»

Η διάσημη ηθοποιός που υποδυόταν τη Σαμάνθα μίλησε ανοιχτά για το reboot του Sex and the City, την παραγωγή, αλλά και τις πρώην συμπρωταγωνίστριές της

kim
Η Κιμ Κατράλ απουσιάζει από τη σειρά «And Just Like That» κι αυτό ήταν μεγάλο πλήγμα για τους θαυμαστές της.

Όπως ξεκαθάρισε όμως, σε πρόσφατη συνέντευξή της, δεν έφταιγε η ίδια για την απουσία της, αφού κανείς δεν την προσέγγισε για να επαναλάβει τον ρόλο της Σαμάνθα.

«Δεν μου ζήτησαν ποτέ να συμμετάσχω στο reboot του Sex and the City. Μετά την ανακοίνωση ότι πιθανώς θα υπάρξει τρίτη ταινία, ξεκαθάρισα τα συναισθήματά μου. Όμως, το έμαθα όπως όλοι οι υπόλοιποι, από τα social media», εξηγεί σε συνέντευξή της στο Variety.

Βέβαια, όπως ανέφερε στη συνέχεια, ακόμα κι αν της το πρότειναν, δεν είχε σκοπό να συμφωνήσει. «Είναι μεγάλη σοφία να γνωρίζεις πότε να σταματάς. Δεν ήθελα να διακινδυνεύσω όσα σημαίνει για μένα αυτή η σειρά. Από εδώ και μπρος ο δρόμος για μένα είναι ξεκάθαρος», δήλωσε.

Κλείσιμο

«Θα προτιμούσα όλες οι ηρωίδες να έχουμε κάποια εξέλιξη, που να δικαιολογεί μια τρίτη ταινία. Αυτό δεν συνέβη. Μου δίνει δύναμη το ότι άφησα πίσω τη Σαμάνθα, την αγάπησα πολύ», πρόσθεσε.

Όσο για τις δηλώσεις της πρώην συμπρωταγωνίστριάς της, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η οποία ανέφερε πως δεν συμφωνεί να βρεθεί ξανά στη «δημοφιλή τετράδα» η Κιμ Κατράλ, εκείνη δήλωσε: «Ούτως ή άλλως, δεν θα γινόταν κάτι τέτοιο, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανείς».

Τέλος, αναφέρθηκε στη φιλία της με τις υπόλοιπες γυναίκες του καστ. Όπως δήλωσε, η ίδια ποτέ δεν τις θεώρησε φίλες της.

«Υποθέτω ότι αυτό έχει να κάνει με το πώς ορίζεις τους φίλους σου. Νομίζω ήμασταν απλά συνάδελφοι. Οι συνάδελφοί μου δεν είναι ποτέ φίλοι μου, ήταν καθαρά επαγγελματική η σχέση μας», τόνισε η ηθοποιός.



Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός: Τρελοί πανηγυρισμοί σε Τούμπα, αποδυτήρια και αεροπλάνο για το 47ο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες


Κορωνοϊός: «Αδειάζουν» οι κλίνες Covid - Υποχωρούν συνεχώς οι εισαγωγές ασθενών


Met Gala 2022: Σημαντικά πρόσωπα της μόδας «καίνε» την Καρντάσιαν - «Για έναν εγωισμό, παραλίγο να καταστρέψει μια ιστορία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης