Πινκ: «Πάθαινα φρικτές κρίσεις πανικού και νόμιζα ότι ήταν εγκεφαλικό, ήταν τρομακτικό»

Πινκ: «Πάθαινα φρικτές κρίσεις πανικού και νόμιζα ότι ήταν εγκεφαλικό, ήταν τρομακτικό»

Η διάσημη τραγουδίστρια προέτρεψε το κοινό της να μιλάει ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει και αναφέρθηκε στη δική της εμπειρία

pink
Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα 20 της χρόνια, αναφορικά με την ψυχική της υγεία μίλησε η Πινκ.

Η διάσημη πανκ τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και περιέγραψε στο κοινό της μία από τις πιο δύσκολες φάσεις της ζωής της.

Όπως αποκάλυψε, από τα 20 της χρόνια ξεκίνησε να παθαίνει κρίσεις πανικού, πράγμα που την ταλαιπώρησε ιδιαίτερα, μέχρι να μάθει να το αντιμετωπίζει.


«Πάθαινα φρικτές κρίσεις πανικού, δεν ήξερα τι συμβαίνει. Δεν μίλησα ποτέ σε κανέναν γι' αυτό, ένιωθα ότι παθαίνω εγκεφαλικό, έμοιαζε πολύ με τα συμπτώματα του εγκεφαλικού, ήταν τρομακτικό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως κάθε φορά που πάθαινε κρίση πανικού, οδηγούσε μέχρι το νοσοκομείο και περίμενε στο πάρκινγκ για τα επείγοντα περιστατικά. Αν δεν ένιωθε καλύτερα μέσα σε λίγη ώρα, πήγαινε στο νοσοκομείο για βοήθεια.

Το βασικό της πρόβλημα ήταν ότι οι άνθρωποι δεν καταλάβαιναν τι της συμβαίνει και απέρριπταν τα συναισθήματά της, λέγοντάς της πως όλα είναι στο κεφάλι της.


«Άρχισα να βλέπω θεραπευτή και να μαθαίνω τα βήματα για να φροντίζω τον εαυτό μου. Ποτέ στο παρελθόν, δεν είχα ασχοληθεί με εμένα», εξήγησε η Πινκ και ενθάρρυνε τους θαυμαστές της να ζητήσουν βοήθεια, σε περίπτωση που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

Κλείσιμο
Πλέον, η ίδια ακολουθεί ένα συγκεκριμένο «τελετουργικό» κάθε φορά που νιώθει στρες, προκειμένου να αποφορτιστεί.

«Ξέρω πλέον, πως κάθε φορά που χάνομαι, κάνω μπάνιο, ξαπλώνω στο κρεβάτι μου και κάνω διαλογισμό. Ανάβω το λιβάνι μου και ηρεμώ», δήλωσε.



Ειδήσεις σήμερα:

Σε κίνδυνο φτώχειας οι μονογονεϊκές οικογένειες στην Ελλάδα

Συνέδριο νέας εποχής ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής

«Ρωγμές» στην Ορθοδοξία από τον «φιλοπόλεμο» Κύριλλο και τα σχέδια για την «Τρίτη Ρώμη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης