Σύζυγος Πινκ: Είμαι η «Μούσα» της τα τελευταία 17 χρόνια

Σύζυγος Πινκ: Είμαι η «Μούσα» της τα τελευταία 17 χρόνια

«Έχουμε μεγαλώσει μαζί. Είμαστε μαζί 18 χρόνια τώρα, είμαι η μούσα της για τα 17 περίπου από αυτά. Είμαι συνηθισμένος να είμαι και ο σάκος του μποξ της», δήλωσε το αστέρι του motocross

pink_and_husband
Καλεσμένος στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις βρέθηκε ο σύζυγος της Πινκ, Κάρεϊ Χαρτ και με αφορμή την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ της γυναίκας του, εξήγησε πώς ένιωσε για την συμμετοχή του σε αυτό.

Όπως αποκάλυψε ο άσσος του μοτοκρός, ο ίδιος δεν γνώριζε καν ότι θα συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ «P!nk: All I Know So Far», αλλά το έμαθε μόλις 48 ώρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του. «Είχα δει μερικά αποσπάσματα νωρίτερα και το αστείο είναι ότι περίπου δύο ημέρες πριν βγει η ταινία, η Πινκ μου είπε: Ξέρεις, ποτέ δεν σου μίλησα για αυτό. Πώς αισθάνεσαι που βρίσκεσαι σε αυτήν και κάποιες πτυχές του εαυτού σου είναι μέρος της; Και τότε σκέφτηκα: Λοιπόν, ξέρεις είναι λίγο αργά τώρα που με ρωτάς...», αναφέρει ο Χαρτ.

Carey Hart Was Happy to Show in Wife P!nk's Docu That He Isn’t a ‘Scumbag’


Βέβαια, τελικά δεν τον ενόχλησε τόσο, όπως εξήγησε αργότερα, καθώς του δόθηκε η ευκαιρία να δείξει για πρώτη φορά στους θαυμαστές μία πιο «ευαίσθητη» πλευρά του, αφού οι περισσότεροι τον έχουν στο μυαλό τους ως έναν σκληρό τύπο γεμάτο τατουάζ. «Έπρεπε να αποκαλύψω την ευάλωτη πλευρά μου ως πατέρας. Γενικά, όλοι θεωρούν πως είμαι αυτός ο άγριος, τρελός, μοτοσικλετιστής με τα περίεργα τατουάζ. Οπότε, είναι όμορφο οι άνθρωποι να δουν και μία άλλη εκδοχή του εαυτού μου», παραδέχεται ο σύζυγος της Πινκ.



Εξήγησε μάλιστα, πως με την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ, οι θαυμαστές θα μάθουν επιτέλους το δεύτερο επάγγελμά του, που δεν είναι άλλο από το να είναι η «μούσα» της αγαπημένης του. «Έχουμε μεγαλώσει μαζί. Είμαστε μαζί 18 χρόνια τώρα, είμαι η μούσα της για τα 17 περίπου από αυτά. Είμαι συνηθισμένος να είμαι "ο σάκος του μποξ" για εκείνη. Υπάρχει καθημερινή τριβή εδώ και πολλά χρόνια, οπότε είναι λογικό», καταλήγει ο μοτοσικλετιστής χαμογελώντας κάθε φορά που μιλάει για την 41χρονη τραγουδίστρια.

Κλείσιμο





Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο καιρού με καταιγίδες και χαλάζι: Έντονα φαινόμενα σήμερα στα ηπειρωτικά και στην Αττική

Διασωληνώθηκε 22χρονος στο «Σωτηρία» - Γκάγκα: Όσοι νοσηλεύονται είναι κυρίως μη εμβολιασμένοι

Άνοιξε δοκιμαστικά η εφαρμογή που δείχνει την αντικειμενική αξία για κάθε ακίνητο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης