Πάνος Ιωαννίδης: Είναι από τα χειρότερα πιάτα που έχω δοκιμάσει στο MasterChef
«Εγώ θα σου πω το εξής και λυπάμαι πάρα πολύ που το λέω γιατί ξέρω ότι μαγειρεύεις καλά και δεν ξέρω τι έπαθες σήμερα», του είπε ο κριτής
Η έμπνευση του Ηρακλή Αποστολίδη να μαγειρέψει γλυκόξινο χοιρινό με ανανά στο τεστ δημιουργικότητας του MasterChef όχι μόνο δεν τον δικαίωσε αλλά δέχτηκε και την πιο σκληρή κριτική. Ο Πάνος Ιωαννίδης, μάλιστα, του είπε πως είναι στα τέσσερα χειρότερα πιάτα που έχει δοκιμάσει αυτά τα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στο MasterChef.
«Αυτό είναι τρομερά κακό. Πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί σου. Είναι μια προσπάθεια… δεν βαριέσαι αδερφέ, κάνω τον σταυρό μου κάποιοι άλλοι να έχουν κάνει χειρότερα πιάτα από μένα και να μην βρεθώ υποψήφιος», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.
«Ο Λεωνίδας τα είπε πάρα πολύ καλά. Εγώ θα σου πω το εξής και λυπάμαι πάρα πολύ που το λέω γιατί ξέρω ότι μαγειρεύεις καλά και δεν ξέρω τι έπαθες σήμερα. Είναι μέσα στα τέσσερα χειρότερα πιάτα που έχω δοκιμάσει στα τέσσερα χρόνια που είμαι στο MasterChef», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.
«Δεν είναι το χειρότερο τουλάχιστον. Εκεί πήρα μια ανάσα, αλλά με πείραξε πάρα πολύ και δεν είναι ο Ηρακλής αυτό το πιάτο σε καμία περίπτωση. Αλλά όμως, το έβγαλα και πρέπει να το δεχτώ», είπε ο Ηρακλής Αποστολίδης.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.