Πάνος Ιωαννίδης & Μαρία Σολωμού: Μιλούν για τα προσωπικά τους και όχι μόνο

Πάνος Ιωαννίδης & Μαρία Σολωμού: Μιλούν για τα προσωπικά τους και όχι μόνο

«Είχα ευκαιρίες να κάνω οικογένεια. Προέρχομαι από μία οικογένεια που οι γονείς μου χώρισαν νωρίς», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης

Panos-Maria
Στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ βρέθηκαν η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Ιωαννίδης. Η ηθοποιός και ο σεφ πήραν συνέντευξη ο ένας από τον άλλο και έκαναν αποκαλύψεις για τόσο για την προσωπική τους ζωή όσο και για τα επαγγελματικά τους.

Ο σεφ και κριτής του MasterChef εξομολογήθηκε πως δεν έχει χρόνο για την προσωπική του ζωή, ενώ έκανε γνωστό πως ήθελε να ασχοληθεί με το θέατρο: «Για να πω τρεις σειρές στο MasterChef μπορεί να κάνουμε και 10 κοψίματα στο γύρισμα. Ήμουν σε μια θεατρική ομάδα αλλά όταν έφτασα στο σημείο να πω μου αρέσει πολύ η μαγειρική, μου αρέσει και το θέατρο, είπα ότι νομίζω ότι θα είμαι καλύτερος στη μαγειρική. Είχα ευκαιρίες να κάνω οικογένεια. Προέρχομαι από μία οικογένεια που οι γονείς μου χώρισαν νωρίς. Κάπως το έχω στο μυαλό μου ότι πρέπει για να μην χωρίσουν να βρω την σούπερ κατάλληλη σε όλα, οπότε το έφτιαξα κάπως περίεργα στο μυαλό μου. Δεν έχω προσωπική ζωή. Το θέλω αλλά δεν έχει 36 ώρες η μέρα».

Η ηθοποιός με τη σειρά της, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ένα πράγμα συμβαίνει όταν γίνεσαι γονιός, τελειώνει η ανεμελιά στη ζωή. Το παιδί είναι στη φάση που δεν θέλει να μας πολυβλέπει. Είναι στην εφηβεία. Καθόμαστε δίπλα δίπλα και δεν μιλάμε. Ο καθένας στο κινητό του. Οι συνεντεύξεις ήταν ένα αναγκαίο κακό, το έκανα πάρα πολλά χρόνια και από ένα σημείο και μετά τις ζητάω, θέλω να δω τι έχει γραφτεί. Είχα και μια σχέση φανερή, παραπάνω, δύο σχέσεις, οπότε μου έλεγαν αν θα κάνω παιδί, αν θα παντρευτώ… Τώρα έχουν σταματήσει λίγο γιατί φαντάζονται ότι δεν έχω καμία σχέση, οπότε δεν με ρωτάνε».


Μαρία Σολωμού & Πάνος Ιωαννίδης μαζί στο «Σημείο Συνάντησης»
Κλείσιμο


Διαβάστε επίσης:


Μαρία Σολωμού: «Έχω πάρει κάποιες αποφάσεις, δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ για τα προσωπικά μου»

Πάνος Ιωαννίδης: Εύχεται χρόνια πολλά στις γυναίκες και κάνει... χαμό

Κορωνοϊός: Ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε εξετάσεις και είναι καλά - «Τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης