Η Χριστίνα Μπόμπα φέτος δοκίμασε τις δυνάμεις στην τηλεόραση και την παρουσίαση. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη συμμετείχε φέτος στην παρουσίαση του «Voice» και τώρα που τελείωσε τα συναισθήματά της είναι ανάμικτα.
«Είμαι πολύ κουρασμένη. Έληξε μια συνεργασία με τα πιο ωραία συναισθήματα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό». Η ίδια μπήκε στο παιχνίδι της παρουσίασης την τελευταία στιγμή και είναι πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Θα ήθελε να είναι και στο επόμενο «Voice»; «Ναι, θα ήθελα να το κάνω και του χρόνου».
Τι δήλωσε η ίδια για τις αρνητικές κριτικές; «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την πορεία που είχα».
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.