Ευαγγελία Αραβανή & Νίκος Οικονομόπουλος: Οργιάζουν οι φήμες για χωρισμό

Ευαγγελία Αραβανή & Νίκος Οικονομόπουλος: Οργιάζουν οι φήμες για χωρισμό

Έχουν σταματήσει τις κοινές εμφανίσεις – Κρίση ή οριστικός χωρισμός; Ο χρόνος θα δείξει

Oikonomopoulos-Aravani
Οργιάζουν οι φήμες τις τελευταίες εβδομάδες πως η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν είναι πλέον μαζί. Κάποιοι μιλούν για κρίση στη σχέση τους και κάποιοι άλλοι για χωρισμό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν έντονες φήμες πως η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής περνούν σοβαρή κρίση στη σχέση τους, μετά από ένα χρόνο κοινής πορείας.

Αφορμή για να αρχίσουν οι ψίθυροι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, στάθηκε το γεγονός ότι το ζευγάρι έχει να πραγματοποιήσει κοινή κοσμική έξοδο από τις 11 Δεκεμβρίου, οπότε και βρέθηκαν στα εγκαίνια εστιατορίου στη Γλυφάδα, σε συνδυασμό με το ότι η Ευαγγελία Αραβανή έχει να φωτογραφηθεί καιρό στο καμαρίνι του Νίκου Οικονομόπουλου στο Κέντρο Αθηνών, όπως συνήθιζε να κάνει με τους celebrities που επισκέπτονταν τον αγαπημένο της.

Πηγή που κινείται στα καλλιτεχνικά στέκια και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, αποκάλυψε ότι από τα Χριστούγεννα και μετά ακούγεται έντονα πως το ζευγάρι χώρισε και η Ευαγγελία Αραβανή έφυγε από το σπίτι του Νίκου Οικονομόπουλου στα νότια προάστια, στο οποίο συμβίωναν οι δυο τους, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της τον περασμένο Οκτώβρη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης