Greece’s Next Top Model: Η Μαριάννα Μάντεση δεν τα κατάφερε με τα πλαστικά
Η Μαριάννα Μάντεση δεν μπήκε στην ψυχολογία του άγριου ζώου και αποχώρησε από το Next Top Model
Πολύ συγκινητική ήταν η χθεσινοβραδινή αποχώρηση από το Greece’s Next Top Model. Τα μοντέλα ήρθαν αντιμέτωπα με μια διαφορετική πρόκληση. Το θέμα της φωτογράφησης ήταν να ποζάρουν με πλαστικές επιφάνειες. Η παραγωγή τις τύλιξε σφιχτά με πλαστικές μεμβράνες και τα κορίτσια έπρεπε να δείξουν στο φακό πώς είναι εγκλωβισμένα. Το concept της φωτογράφησης ήταν μια καμπάνια ευαισθητοποίησης προς το περιβάλλον, με σκοπό τη μείωση χρήσης πλαστικού.
Έτσι λοιπόν οι διαγωνιζόμενες πόζαραν στον φακό της Ιωάννας Χατζηανδρέου και μπήκαν στην ψυχολογία άγριων εγκλωβισμένων ζώων. Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν όλες το ίδιο καλά και μετά από πολύ σκέψη η κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από τη Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλό, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Άγγελο Μπράτη, έκρινε ότι η Μαριάννα Μάντεση, πρέπει να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.