Η καριέρα της Ελένης Φουρέιρα μετά τη Eurovision τον περασμένο Μάιο βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Η τραγουδίστρια μάλιστα έχει διασκευάσει το Fuego και στα ισπανικά και προωθεί της δουλειά της στο εξωτερικό.
Φέτος το χειμώνα όμως η Ελένη σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η ίδια μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό δεν θα τη δούμε σε κάποιο νυχτερινό κέντρο καθώς έχει άλλα σχέδια.
«Δεν θα εμφανιστώ σε κάποιο μαγαζί, θα πηγαινοέρχομαι στο εξωτερικό, τόσο στην Ισπανία όσο και σε άλλες χώρες», είπε χαρακτηριστικά.
Επιπρόσθετα, η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο ετοιμάζει το νέο διεθνές της single με τίτλο «Τοmame», το οποίο θα έχει αγγλικούς και ισπανικούς στίχους, με την υπογραφή του Alex Papakonstantinou.
Ξέρετε εκείνη τη στιγμή που ψάχνετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων και αναρωτιέστε "μήπως προτιμά άλλο χρώμα; Μήπως έχει ήδη αυτό το μοντέλο; Μήπως του αρέσει κάτι τελείως διαφορετικό;" Φέτος, υπάρχει μια λύση που κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις... περιττές!