Ένα μικρό διάλειμμα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας αποφάσισαν να κάνουν ο Γιώργος Μπόγρης και η Έλλη Κοκκίνου. Το γνωστό ζευγάρι βρέθηκε στην Ελαφόνησο όπου απόλαυσε τον καυτό ήλιο και τη θάλασσα.
Η τραγουδίστρια γεμίζει μπαταρίες για τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τόσο μόνη της, μέσα στον Ιούλιο, όσο και μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, τον Αύγουστο, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, Γιώργο Μπόγρη.
Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό «Hello»...
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.