Τάσος Ιορδανίδης: Παιδεύω πολύ τον εαυτό μου, ίσως γι’ αυτό έχω και αυτοάνοσο
Ένας γιατρός μου είχε πει ότι πρέπει επιτέλους να αγαπήσω τον εαυτό μου, δήλωσε ο ηθοποιός
Για το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει μίλησε ο Τάσος Ιορδανίδης, εξηγώντας πως ίσως σχετίζεται με την έντονη πίεση που ασκεί στον εαυτό του.
Ο ηθοποιός έχει αναφέρει σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, πως σε ηλικία 21 ετών εμφάνισε ψωρίαση. Σε νέες δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» παραδέχτηκε ότι προσπαθεί να αγαπήσει περισσότερο τον εαυτό του, έπειτα από σχετική συμβουλή που του είχε δώσει ένα γιατρός. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε το βράδυ της Παρασκευής 11 Ιουλίου για το αυτόανοσο νόσημα που αντιμετωπίζει: «Παιδεύω πολύ τον εαυτό μου. Ίσως γι’ αυτό έχω και αυτοάνοσο. Ένας γιατρός που είχα πάει κάποια στιγμή, μου είχε πει ότι τον εαυτό σου πρέπει επιτέλους να τον αγαπήσεις, μάθε να τον αγαπάς. Στον εαυτό μου δεν κάνω ιδιαίτερα δώρα. Στους άλλους τρελαίνομαι να κάνω δώρα. Το τελευταίο ωραίο δώρα που έκανα, ήταν που πήρα λουλούδια στη γιορτή της μητέρας στη μητέρα μου, στη Θάλεια, σε μια φίλη μας που ήταν στο σπίτι και σε όποια άλλη μανούλα είχα στην εμβέλειά μου».
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.