Τόσο τα προσωπικά της, όσο και τα επαγγελματικά της Έλλης Κοκκίνου πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο με την ίδια να δηλώνει σε συνεντεύξεις της «χαρούμενη κι ευτυχισμένη».
Μια από τις καλύτερες φάσεις διανύει αυτή την περίοδο η Έλλη Κοκκίνου. Τόσο τα προσωπικά της, όσο και τα επαγγελματικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο με την ίδια να δηλώνει σε συνεντεύξεις της «χαρούμενη κι ευτυχισμένη».
Ανανεωμένη και σέξι, όπως πάντα, η Έλλη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του περιοδικού «Down Town» και μέσα από το Twitter της μας έδωσε μια γεύση για το τι πρόκειται να δούμε.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.