Για την πορεία της κόρης της, Εβελίνας Νικόλιζα, στον καλλιτεχνικό χώρο και στην τηλεόραση μίλησε η Μπέσσυ Αργυράκη, ξεκαθαρίζοντας πως συνιστά αποτέλεσμα των επιλογών του παιδιού της. Όπως εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η τραγουδίστρια, η χειρότερη κριτική που έχει δεχτεί για το πρόσωπό της είναι ότι εκείνη άνοιξε τον δρόμο στην κόρη της.
Συγκεκριμένα, η Μπέσσυ Αργυράκη εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4», στην οποία ήταν καλεσμένη την Παρασκευή 9 Μαΐου: «Η χειρότερη κριτική που ακούω και δεν μου αρέσει καθόλου είναι ότι εγώ έβγαλα την κόρη μου, την Εβελίνα Νικόλιζα, στα καλλιτεχνικά και στην τηλεόραση. Δεν είναι αλήθεια αυτό. Εκείνη ξεκίνησε, εκείνη αποφάσισε να γίνει youtuber, εκείνη όπου πήγε και ό,τι έκανε, ήταν δικό της. Η φωνή της είναι αλφάδι».
Δείτε το βίντεο
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μπέσσυ Αργυράκη αναφέρθηκε στον γιο της και στην απόφασή του να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα. Ειδικότερα, ανέφερε: «Ήθελε να γυρίσει πίσω στους γονείς του, στον πατέρα του που του είχε τρελή αδυναμία, για να είναι κοντά. Και έχει ξεκινήσει κάποιες άλλες δραστηριότητες και μάλιστα, του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Ό,τι κάνει το κάνει με πάθος. Έχει πάρει από εμένα. Εγώ ασχολούμαι με ασφάλειες, ασχολούμαι με την περιφέρεια, το κάνω με πάθος. Είμαι 27 χρόνια ασφαλιστική σύμβουλος».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.