Τα σκαλιά της εκκλησίας αυτό το μήνα ήταν να ανέβει η Ευδοκία Ρουμελιώτη μαζί με τον αγαπημένο της Νικηφόρο Χαραγκιώνη, αν και οι φήμες πριν τους ήθελαν να χωρίζουν
Τα σκαλιά της εκκλησίας αυτό το μήνα ήταν να ανέβει η Ευδοκία Ρουμελιώτη μαζί με τον αγαπημένο της Νικηφόρο Χαραγκιώνη, αν και οι φήμες πριν τους ήθελαν να χωρίζουν. Ο γάμος τους, όμως, αναβλήθηκε.
Όπως αποκαλύπτει η ίδια η ηθοποιός, ο γάμος τους δεν έγινε, γιατί ο Νικηφόρος βρίσκεται σε πένθος, έπειτα από το χαμό της μητέρας του. Έπειτα από αυτό το τραγικό γεγονός, ο γάμος παίρνει αναβολή για το καινούργιο έτος.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.