Το GNTM έκανε χθες πρεμιέρα και οι τέσσερις κριτέςείχαν πολλά να δουν και να πουν. Μια από τις οντισιόν που ξεχώρισαν ήταν αυτή του Κωνσταντίνου Μελισσά. Ο28χρονος που σπουδάζει υποκριτική και έχει ασχοληθεί με το χορό και το pole dancing θέλει να διακριθεί στο χώρο του μόντελινγκ και συγκεκριμένα να κάνει καριέρα στο plus size modeling.
Μπήκε στο πλατό με αυτοπεποίθηση και ενθουσίασε τους κριτές αποσπώντας τέσσερα ναι. Ο διαγωνιζόμενος μάλιστα ανέβασε ψηλά τον πήχη όταν «όργωσε» την πασαρέλα του GNTM περπατώντας πάνω σε 15ποντα τακούνια.
Ο ενθουσιασμός των κριτών ασυγκράτητος. Δείτε την οντισιόν του...
Σε μια αγορά που στρέφεται προς μικρότερα, ευέλικτα καταστήματα γειτονιάς και όπου ο τουρισμός ενισχύει τη ζήτηση σε νησιά και περιφέρεια, το franchising της ΑΒ χτίζει ένα δίκτυο σούπερ μάρκετ ευέλικτο, ανταγωνιστικό και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σήμερα.
Η Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμούς. Η γνώση, η πρόληψη και η σωστή προετοιμασία δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Γιατί απέναντι στο απρόβλεπτο της Φύσης, η ετοιμότητα είναι η μεγαλύτερη ασπίδα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.