Μετά από δύο μήνες καραντίνας, η Σμαράγδα Καρύδηκαι ο Θοδωρής Αθερίδης έκαναν την πρώτη τους καλοκαιρινή απόδραση στην Αίγινα. Στο νησί του Αργοσαρωνικού έχει εξοχική κατοικία η ηθοποιός και συχνά την επισκέπτονται παρέα.
Τώρα που οι δρόμοι... άνοιξαν και έχουμε τη δυνατότητα να ταξιδεύουμε, ο Θοδωρής και η Σμαράγδα βρήκαν ευκαιρία να βρεθούν ξανά στο νησί που αγαπούν. Οι δυο ηθοποιοί χαλαρώνουν στο όμορφο σπίτι τους, απολαμβάνουν τις βουτιές τους και κάνουν τις βόλτες τους στη χώρα του νησιού. Η Σμαράγδα Καρύδη δημοσίευσε, μάλιστα, μια φωτογραφία όπου χαλαρώνει στην αιώρα της και ο Θοδωρής Αθερίδης δύο φωτογραφίες απο την πόλη.
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.