Για την ακρίβεια χθες βράδυ ο δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας ρώτησε σε live στο Instagram, την Κάλλια Καστάνη,στενή συνεργάτιδα της Ελένης τι γίνεται με την παρουσιάστρια και το συμβόλαιό της:
«Προφανώς υπάρχει ένα γεγονός, ότι η Ελένη έχει αποφασίσει να σταματήσει. Από εκεί και πέρα, το συμβόλαιό μου εμένα τελειώνει στις 30 Ιουνίου. Δεν έχω καμία άλλη συζήτηση, καμία άλλη ενημέρωση. Θα είμαι άνεργη παιδιά».
O Ιούνιος είναι πολύ κοντά και αυτό που μένει να δούμε είναι τι θα κάνει στο μέλλον η παρουσιάστρια… Μέχρι τότε υπομονή!
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.