Λάρισα: Θύμα απάτης με τροχαία μια ηλικιωμένη - Πλήρωσε 20.000 ευρώ!

Λάρισα: Θύμα απάτης με τροχαία μια ηλικιωμένη - Πλήρωσε 20.000 ευρώ!

Η 72χρονη ακολούθησε κατα γράμμα τις οδηγίες των απατεώνων που ισχυρίστηκαν ότι το παιδί της είχε προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο

ilikiomeni
Τρομοκρατήθηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Λάρισα όταν, μέσα στα ξημερώματα, χτύπησε το τηλέφωνο του σπιτιού της και μια άγνωστη γυναίκα που συστήθηκε ως αστυνομικός την ενημέρωσε ότι το παιδί της έχει προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο και κινδυνεύει άμεσα με φυλάκιση.

Η άγνωστη ισχυρίστηκε στην αναστατωμένη 72χρονη ότι η υπόθεση μπορούσε να διευθετηθεί χωρίς νομικές συνέπειες, αρκεί να πλήρωνε 40.000 ευρώ για τα απαραίτητα «λαδώματα»! Μέσα στον πανικό της, η ηλικιωμένη δεν φαντάστηκε ότι είχε να κάνει με απατεώνισσα και το μόνο που της είπε ήταν ότι δεν είχε περισσότερα από 20.000 ευρώ, τα οποία φυσικά η «μαϊμού» αστυνομικός δέχθηκε!

Ακολουθώντας τις οδηγίες που της έδωσε, η 72χρονη έβαλε τα χρήματα σε μια σακούλα και την άφησε σε έναν κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι της, απ' όπου την παρέλαβε κάποιο μέλος της σπείρας των απατεώνων χωρίς εκείνη να τον δει. Μάλιστα, έπεσε ήσυχη να κοιμηθεί, πιστεύοντας ότι είχε σώσει το παιδί της! Όλα αυτά συνέβησαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου και το θύμα επικοινώνησε με τον γιο της το επόμενο πρωί, οπότε πληροφορήθηκε ότι την είχαν εξαπατήσει και υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεα Λάρισας.

Διαβάστε ακόμη:

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Συνεχίζονται οι έλεγχοι της αστυνομίας - Δείτε βίντεο

Κορωνοϊός: Μεθυσμένος Αλβανός «έσπασε» την καραντίνα και συνελήφθη στη Βούλα

Μέτρα για τον κορωνοϊό: 250 συλλήψεις παραβατών από τη μέρα που τέθηκαν σε εφαρμογή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης