Μέτρα για τον κορωνοϊό: Μανικιουρίστα και γυμναστής αγνόησαν την απαγόρευση λειτουργίας

Μέτρα για τον κορωνοϊό: Μανικιουρίστα και γυμναστής αγνόησαν την απαγόρευση λειτουργίας

Παρά την επιβολή αυστηρών μέτρων για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, υπάρχουν συνάνθρωποί μας που σκέφτονται μόνο την... κοκεταρία τους

manicure
Σε μια περίοδο που όλοι ζουν με την αγωνία μήπως έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό, υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται μόνο την... κοκεταρία τους! Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν μια γυναίκα στη Λάρισα, η οποία αγνόησε την απαγόρευση που έχει επιβληθεί στις επιχειρήσεις και πήγε για μανικιούρ!

Φυσικά, βρήκε σύμμαχό της και την 43χρονη μανικιουρίστα που ριψοκινδύνευσε ανοίγοντάς της το κατάστημά της σε κεντρικό δρόμο της πόλης για να βγάλει μερικά ευρώ και θα αναγκαστεί να πληρώσει πολλαπλάσια όσα πήρε! Η επαγγελματίας συνελήφθη επ' αυτοφώρω την στιγμή που περιποιούνταν τα νύχια της πελάτισσας και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας την παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο.

Την ίδια τύχη είχε και ένας γυμναστής που λειτούργησε το γυμναστήριο το οποίο διατηρεί στη Λάρισα, παρά τα αυστηρά μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού! Ωστόσο, περαστικοί είδαν από τις βιτρίνες τους πελάτες του που έκαναν γυμναστική και ειδοποίησαν άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι εκκένωσαν τον χώρο σύμφωνα με την απαγόρευση.

Ο γυμναστής συνελήφθη και ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε ότι τα γυμναστήρια περιλαμβάνονται στη λίστα των επιχειρήσεων για τις οποίες ισχύει η απαγόρευση!

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα

Πρέβεζα: Μπούκαρε στο σούπερ μάρκετ φωνάζοντας «έχω κορωνοϊό!»

Κορωνοϊός-Δομοκός: Κρατούμενος παραβίασε άδεια και δήλωσε ότι είναι σε... καραντίνα!

Ελασσόνα: Φοβάται τα κρατητήρια λόγω κορωνοϊού αλλά άνοιξε το μαγαζί του!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης