Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 77χρονου, ο οποίος φέρεται ως δράστης του εγκλήματος το πρωί στο Διόνυσο.
Στη συνέχεια ο ηλικιωμένος άνδρας οδηγήθηκε στον ανακριτή και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.
Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του 77χρονου Παν. Χρυσικάκης, ο εντολέας του έχει μετανιώσει για το έγκλημα. Πάντως, κατά τον συνήγορο υπήρξε διαπληκτισμός του δράστη με το θύμα.
Σύμφωνα πάντα με την πλευρά του κατηγορουμένου, εκείνος είχε προσπαθήσει να βρει το θύμα και την περασμένη Παρασκευή, κάτι που δεν κατέστη εφικτό. Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, επέτεινε την έντασή του.
Να σημειωθεί πως ο 77χρονος κατηγορούμενος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και έξω από το γραφείο του εισαγγελέα ήταν με μάσκα οξυγόνου.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.