
Ναι γιαυτό προσοχη τι λετε και σε ποιόν Πριν ανοίξεις το στομα να σκεφτεσαι το κακο που μπορει να σεβρει
H πραξη του φονου ειναι καταδικαστεα. Ομως δειτε το θεμα κοινωνιολογικα. Πως δημιουργειται αυτο: Ο κοσμος πλεον δεν προκειται να ανεχθει την χαρισαμενη ζωη των ΔΥ. Δεν μπορει το 70% του λαου να ψομολυσσαει, να μην εχει να πληρωσει λογαριασμους, ΕΝΦΙΑ, να χρωστα κλπ και η ελιτ των κοπριτων να γεμιζει τα ταβερνεια και να περνα ζαχαρη συζητωντας περι ανεμων και υδατων. Δεν γινεται να συνεχιστει αυτο. Ο κοσμος δεν ειναι βλακας ουτε κοροιδο. Και δυστυχως, καποιοι μεσα στον κοσμο αυτο δεν ειναι στα καλα τους.... δεχονται και την προκληση, οποτε, θελει προσοχη. Πρεπει να μειωθει το κρατος δραστικα. Δεν μπορει αλλο αυτο το βιολι.... Θα εχουμε παρατραγουδα κι αλλα. Ο κοσμος περιμενει δραστικες αλλαγες.
Ο φόβος του νόμου φάνηκε άχρηστος αυτήν τη φορά, αφού κανένα φόβο δεν είχε ο 77χρονος για πιθανές συνέπειες. Καρκίνο έχει, είναι στα τελευταία του και λόγο ηλικίας, οπότε δύο με τρία έτη το πολύ να ζήσει και πάλι πολλά βάζω! Τι θα φοβόταν, σε όποια χώρα κι αν βρισκόταν; Ότι θα τον εκτελέσουν ή θα τον βάλουν φυλακή; Αφού οι μέρες του πλέον είναι λίγες, σαν τις μύγες. Ηλικιωμένος, με προβλήματα υγείας και με όπλο, σημαίνει ότι μπορεί να κάνει πολλά, χωρίς φόβο και χωρίς συνέπειες! Τέτοια γεγονότα αποτελούν μια μεγάλη απόδειξη ότι οι νόμοι και οι συνέπειες του νόμου δεν λένε τίποτα κάποιες φορές. Ας σκεφτούμε τι εναλλακτικό υπάρχει λοιπόν! Υπάρχει κιόλας; Δεν ξέρω.
Φίλε, Τούση καλό το σχόλιό σου. Υπάρχει εναλλακτικό. Πολύ απλό! Να αλλάξουν το Άρθρο 12 του κανονισμού κατανάλωσης και να το φέρουν στα μέτρα του συντάγματος και του εμπορικού νόμου. Το εν λόγω Άρθρο ποδοπατεί τρεις βασικές συνταγματικές Αρχές: 1) της Υπαιτιότητας, 2) της Αναλογικότητας (Άρθρο 25), και 3) της Αξίας, Αξιοπρέπειας και Αξιοπιστίας του Πολίτη. Τέλος προσβάλει και τις αρχές του εμπορικού δικαίου, όπου ορίζεται αποκλειστικά: ό,τι καταναλώνεις έχεις μόνο την υποχρέωση να πληρώσεις. Όχι επιπλέον. Ισχύει και για το ό,τι τρως και πίνεις. Εδώ σέρβιραν στον 77χρονο λογαριασμό από κατανάλωση που ξεπερνάει κάθε λογικό, φυσιολογικό όριο, π.χ. δεκαπλάσιο από ό,τι ξοδεύει συνήθως. Του κότσαραν και ένα 5πλάσιο πρόστιμο επιπλέον (λόγω της υπερβολικά αυξημένης κατανάλωσης) προφανώς κατάχρηση και της Αρχής της Αναλογικότητας. Του υπέκλεψαν, δηλαδή όλη την σύνταξη, χωρίς αυτός να έχει σπαταλήσει σταγόνα ύδατος. Υπήρξε διαρροή, χωρίς υπαιτιότητά του την οποίαν αρνήθηκαν να λάβουν υπόψη τους. Τους προσκόμισε αξιόπιστα στοιχεία, τεκμηριωμένα. Τα αμφισβήτησαν δεν τα δέχθηκαν. Αμφισβήτησαν την αξία, αξιοπρέπεια και αξιοπιστία της προσωπικότητας του (Ουδέποτε στο παρελθόν υπέπεσε σε κακή πράξη). Τον έφεραν σε απόγνωση. Τον διέλυσαν ψυχικά. Δεν άντεξε. Δεν υπήρξε αυτοσυγκράτηση. Δεν θέλησε να πιαστεί κορόιδο. Ποιος θέλει; Επέλεξε κακώς την κακουργηματική, ακατανόητη, βάρβαρη ενέργεια, προκειμένου να υπερασπίσει τα νομίμως κατοχυρωμένα δικαιώματά του. Λάθος απερίσκεπτο. Φίλε Τούση υπάρχει εναλλακτική λύση. Δεν την θέλουν. Γιατί με το εν λόγω Άρθρο 12 τα κονομάνε τρανά. Περίτρανα! Πολλοί στο παρελθόν διαμαρτυρήθηκαν για την ακαταλληλότητα/βρωμιά του Άρθρου 12. Το θέλουν επίτηδες. Μια μικρή αλλαγή στο εν λόγω Άρθρο 12 και έσβησε το φαινόμενο της βαρβαρότητας σίγουρα για πάντα.
τι λέει για τα υδραυλικά του, τρέχαν ή δεν τρέχανε ; Έχει ύψιστη σημασία ο λόγος Υδραυλικού επιστήμονα για την ορθή κατανόηση του περιστατικό.
Δηλαδη θα παει καποιος στηβ ευδαπ να πει εχω προβλημα με το ρολοι και θα τρεχουν να καλυφτουν.. ρε τι μας ψεκαζουν δεν ειναι καλη παρτιδα
Ρε ταγαρι διάβασε πρώτα πριν γράψεις. Ο δράστης από ό,τι πληροφορήθηκα έχει προβλήματα υγείας, έχει καρκίνο και είχε εμμονή με τη διαρροή στο σπίτι του και με το θύμα, δυστυχώς»,
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί ζωές. Όμως πια είναι τα αίτια της καταστροφής; Θα πρέπει να διερευνήσει κανείς τον όρο τι σημαίνει διαρροή; Θα πρέπει να αναλύσει κανείς το άρθρο 12 περί κατανάλωσης ύδατος. Πρέπει να ασχοληθούν οι αρμόδιοι με αυτό το άρθρο πριν θρηνήσουμε και άλλα θύματα. Επείγει αλλαγή ή συμπλήρωση. Σ΄ αυτό το άρθρο "θεοποιήται" το υδρόμετρο, ενώ η αξιοπιστία του πολίτη πάει περίπατο. Παράδειγμα ο ιδιοκτήτης καταναλωτής απουσιάζει από το σπίτι του, διαμένει στην Αθήνα στο εξωτερικό. Επιστρέφει και του χρεώνουν κατανάλωση που ξεπερνάει κάθε οικονομικό όριο. Ενώ ο ίδιος αποδεικνύει αξιόπιστα ό,τι δεν κατανάλωσε σταγόνα νερού, δεν αναγνωρίζεται η αξιοπιστία του, θεωρείται αμετάκλητα υπαίτιος. Σκέψου να είσαι αθώος, να τους παρουσιάζεις αποδείξεις ό,τι δεν υπέπεσες στην εγκληματική πράξη που σου αποδίδουν (ανεξήγητη σπατάλη νερού) και ο άλλος να σου λέει φταις, φόνευσες. Πολλοί άνθρωποι αντιδρούν ανάρμοστα, όταν καταδικάζονται για πράξεις που δεν υπέπεσαν. Δυστυχώς το Άρθρο 12 παραλείπει την μεγάλη συνταγματική Αρχή της Υπαιτιότητας. Θεοποιούν τον υδρομετρητή. Η Αξία και αξιοπιστία του πολίτη πάει περίπατο (Άρθρο 2 του Συνταγμ.). Επείγει άμεση αλλαγή ή συμπλήρωση του εν λόγω Άρθρου. Η ζωή είναι πολύτιμη. Χρειάζεται προστασία.