Πένθος για τον μικρό Παναγιώτη που «έφυγε» από τη ζωή - Η ανάρτηση της ομάδας του Άρη

Πένθος για τον μικρό Παναγιώτη που «έφυγε» από τη ζωή - Η ανάρτηση της ομάδας του Άρη

Ο μικρός υποβλήθηκε την Τρίτη σε μία επίπονη χειρουργική επέμβαση, που δεν άντεξε δυστυχώς η καρδιά του 

1-497
Μεγάλη θλίψη προκαλεί η είδηση οτι «έφυγε» ο μικρός Παναγιώτης κατά τη διάρκεια της κρίσιμης επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε.

Ο μικρός Παναγιώτης – Γεβράσιος βρίσκεται πλέον στην «γειτονιά των αγγέλων», αφού άφησε την τελευταία του πνοή στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, βυθίζοντας την οικογένεια του Άρη στο πένθος.

Ο μικρός και αγαπημένος φίλος του Άρη υποβλήθηκε την Τρίτη (12-11-2019) σε μία επίπονη χειρουργική επέμβαση, που δεν άντεξε δυστυχώς η καρδιά του κατά τη διάρκειά της.




Πενθεί η οικογένεια και η ομάδα

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια, οι άνθρωποι και η ομάδα του Άρη όπως και ολόκληρη η Ελλάδα έχει συγκλονιστεί από την είδηση ότι ο μικρός Παναγιώτης – Γεβράσιος έχασε τη μάχη.

Κλείσιμο
Λίγο μετά τη γνωστοποίηση του θλιβερού συμβάντος η ομάδα του Άρη έσπευσε να εκφράσει τα συλλυπητήριά της μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Facebook.

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου. Καλό ταξίδι μικρέ μας Παναγιώτη-Γερβάσιε. Κουράγιο και δύναμη στους γονείς…».

Αντιπροσωπεία της ομάδας στο Ωνάσειο για τον Παναγιώτη

Γνωρίσαμε τον μικρό Παναγιώτη – Γερβάσιο πριν λίγο καιρό και συγκεκριμένα όταν αντιπροσωπεία της ομάδας του Άρη βρέθηκε στο Ωνάσειο, πριν τον αγώνα με τον Πανιώνιο, για να συμπαρασταθεί, να εμψυχώσει ηθικά την οικογένεια αλλά και τον μικρό φίλο.

Οι άνθρωποι του Άρη χάρισαν τότε στον Παναγιώτη μια φανέλα, ενώ στη συνομιλία που είχε με τη μητέρα του ο Άγγελος Χαριστέας τόνισε ότι η ομάδα θα προσπαθούσε για την καλύτερη δυνατή έκβαση του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, ακριβώς για να αφιερώσει τη νίκη στον Παναγιώτη-Γερβάσιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης