Μετανιωμένη η 19χρονη: Ζητώ πίσω το παιδί μου - Σπασμωδική κίνηση η εγκατάλειψη

Μετανιωμένη η 19χρονη: Ζητώ πίσω το παιδί μου - Σπασμωδική κίνηση η εγκατάλειψη

Η νεαρή γυναίκα ζήτησε συγγνώμη για την πράξη της, ενώ για να εξηγήσει τον λόγο πίσω από την κίνησή της προέταξε το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε - Ζούσε με την ηλικιωμένη θεία της

theia01
Ένα μεγάλο «γιατί» σχηματίστηκε μετά την πράξη της 19χρονης που εγκατέλειψε το μόλις επτά ημερών βρέφος της στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία. Αντιμέτωπη με τη σκλήρη όψη της συνειδοποίησης έρχεται η νεαρή μητέρα, που μετά την κίνηση της εγκατάλειψης παραδίδεται σε κλάματα και δηλώσεις μετάνοιας.

Οι αστυνομικοί, που κατέγραψαν τη διαδρομή της 19χρονης από το σπίτι της μέχρι την κοινόχρηστη αυλή του συγκροτήματος όπου άφησε το μωρό, την άκουσαν να παραδέχεται ότι προχώρησε σε σπασμωδική κίνηση και να ζητά πίσω το παιδί της.

Η νεαρή γυναίκα ζήτησε, μάλιστα, συγγνώμη για την πράξη της, ενώ για να εξηγήσει τον λόγο πίσω από την κίνησή της προέταξε το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε και που θα αποτελούσε τροχοπέδη στην ανατροφή του βρέφους.

Η 19χρονη, ελληνικής καταγωγής, που είναι μαθήτρια και ζει με την ηλικιωμένη θεία της, εγκατέλειψε μέσα σε τρία λεπτά το παιδί της. Τόση είναι η απόσταση από το σπίτι της μέχρι το συγκρότημα όπου εντοπίστηκε μόνο και αβοήθητο το βρέφος.

Ξεσπώντας σε κλάματα και ζητώντας πίσω το μωρό, η 19χρονη δήλωσε στους αστυνομικούς: «ίσως έκανα τελικά κακό στον εαυτό μου».

Ως δικαιολογία είπε στη θεία της ότι θα άφησει το μωρό σε μια φίλη της. Ωστόσο, και η ηλικιωμένη γυναίκα ζητά πίσω το βρέφος.

Κλείσιμο
Τη στιγμή που αναμένεται η απόφαση των εισαγγελικών αρχών, το βρέφος βρίσκεται στο θάλαμο των νεογνών του νοσοκομείου Παίδων και χαίρει άκρας υγείας.


Μωρό 19χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης