Τραγωδία με μια νεκρή από σύγκρουση τρένου με ΙΧ στο Κιλκίς

Τραγωδία με μια νεκρή από σύγκρουση τρένου με ΙΧ στο Κιλκίς

Νεκρή μια 65χρονη επιβάτης, χαροπαλεύει στην ΜΕΘ ο 63χρονος οδηγός, που είναι ο πρόεδρος του χωριού Μυριόφυτο

ekav_troxaio
Σε τραγωδία εξελίχθηκε η πρωινή σύγκρουση του ΙΧΕ αυτοκινήτου με τρένο εμπορικής αμαξοστοιχίας έξω από την περιοχή του χωριού Μυριόφυτου Κιλκίς.

Η εμπορική αμαξοστοιχία με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη συγκρούστηκε με ΙΧΕ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις άνθρωποι, ο 63χρονος οδηγός, η 58χρονη συζυγός του και συνοδηγός και η 65χρονη φίλη τους.

Οι τρεις τους, ξεκίνησαν το πρώι στον κάμπο, έξω από το χωριο, για προγραμματισμένες αγροτικές εργασίας. Όταν τελειώσαν τις εργασίες τους, ο 63χρονος οδηγός ο οποίος είναι και πρόεδρος του χωριού Μυριόφυτου, θέλησε να περάσει τις γραμμές του τρένου χωρίς να αντιληφθεί ότι εκείνη την ώρα περνάει το τρένο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ατυχημα σημειώθηκε σε ευθεία γραμμή καθώς οι γραμμές τις εμπορικής αμαξοστοιχία περνούν μέσα από τον κάμπο της περιοχής ενώ στο παρελθον κι αλλα ατυχήματα.

Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης του τρένου με το αυτοκίνητο οι πυροσβέστες και οι διασωστες ανέσυραν χωρίς τις αισθησεις της την 65χρονη φίλη του ζευγαριού ενώ σε πολύ άσχμη κατάσταση τον 63χρονο οδηγό, η 58χρονη συνοδηγός ήταν με λιγότερα χτυπήματα.

Κλείσιμο
Και οι τρεις οδηγήθηκαν άμεσα με ασθεοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο του Κιλκίς όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 65χρονης γυναικάς ενώ ο 63χρονος οδηγός μεταφέρθηκε επειγόντος στην Θεσσαλονίκη στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και διασωληνώθηκε σε κρισιμή κατάσταση.

Στο σημείο επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 4 οχήματα ενώ ακόμα δεν έχει δοθεί η γραμμή της αμαξοστοιχίας αφού δεν έχει ελευθερωθεί από το τρένο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης