Ομολογία κατηγορούμενου για σεξουαλική παρενόχληση: Όλο το γυμναστήριο κοιτούσε τα... οπίσθιά της

Ομολογία κατηγορούμενου για σεξουαλική παρενόχληση: Όλο το γυμναστήριο κοιτούσε τα... οπίσθιά της

Εκπληκτικά πράγματα σε δίκη στην Κρήτη - Ο 42χρονος θεώρησε προκλητικό το κολάν που φορούσε η κοπέλα προκειμένου να κάνει τη γυμναστική της

kolan
Τα φυσικά της κάλλη φέρεται να… σκανδάλισαν τον άνθρωπο που ανέλαβε την προπόνησή της σε γυμναστήριο του Ηρακλείου με αποτέλεσμα να… εκτροχιαστεί, όπως καταγγέλλει 21χρονη κοπέλα, η οποία την περίοδο εκείνη ήταν ανήλικη.

Το κορίτσι καταγγέλλει ότι σοκαρίστηκε από την απρεπή συμπεριφορά του 42χρονου σήμερα άντρα, ο οποίος άρχισε να της μιλάει χυδαία και επιχείρησε να την αγγίξει στα γεννητικά όργανα ενώ εκείνη εκτελούσε ασκήσεις για πόδια στον υπόγειο χώρο του γυμναστηρίου.

Ο 42χρονος από την πλευρά του, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, ισχυρίστηκε ότι σε καμία περίπτωση δεν την παρενόχλησε σεξουαλικά, άλλωστε -όπως είπε- δεν θα μπορούσε να το κάνει καθώς παρά δίπλα γυμνάζονταν άλλα άτομα.

Υποστήριξε ότι η κοπέλα προσβλήθηκε επειδή της έκανε παρατήρηση για το προκλητικό ντύσιμό της, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι «όλο το γυμναστήριο κοιτούσε τα ωραία οπίσθιά της».

Ανέφερε ότι φορούσε κολάν καλσόν και κάποια στιγμή της μίλησε με απρεπή τρόπο για να… μαζευτεί. Όπως είπε ο κατηγορούμενος, το γυμναστήριο -το οποίο ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο- δεν επιτρέπει τα προκλητικά ντυσίματα και έχει θέσει κάποιους κανόνες ντυσίματος.

Τα ίδια ανέφερε και ο υπεύθυνος του γυμναστηρίου με τον εισαγγελέα και τον πρόεδρο της έδρας να σχολιάζουν με καυστικό τρόπο τα λεγόμενά τους. «Τι εννοείτε προκλητικό ντύσιμο; Στο γυμναστήριο φοράνε κολάν, μπουστάκια και σορτσάκια».

Κλείσιμο
Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και του επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους. Ο ίδιος άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Πηγή: www.cretalive.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης